bara

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Αποκαλύψτε μας το πρόσωπο!.

Της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά 

Λέτε να αποτελεί ικανοποίηση της κοινής γνώμης η εύρεση εξιλαστήριου θύματος κάθε φορά που ταράζει τα νερά της χώρας ένα νέο σκάνδαλο; Καιρός είναι να σταματήσει πια ένα είδος περίεργης κάθαρσης, που αφού μας ταλαιπωρήσει μέρες και μήνες γίνεται αόρατο με τη γνωστή μέθοδο του «κουκούλωματος». Γιατί πώς αλλιώς να ονομάσω την απόφαση για ανακοίνωση του ονόματος του «εθνοπατέρα», που έβγαλε «έξω» μεγάλο χρηματικό ποσό και μετά βρέθηκαν σαράντα που μπορεί να είναι πρώην ,που μπορεί να έχουν και αποδημήσει, που μπορεί τελικά να μη συνέβη το παραμικρό …για ευνόητους λόγους. Μην προκαλείτε βάναυσα τη νοημοσύνη μας!
Και δεν είναι για γέλια η κατάσταση, όταν ο λαός αδυνατώντας να εφαρμόσει τα μέτρα του τύπου θα σου δίνω λιγότερα και δε θα ζητήσεις περισσότερα, της βίαιης σύγκλισης προς τα κάτω ,να ακούγονται τραγελαφικά πράγματα για ορισμένους από εκείνους που εμπιστεύτηκε ο Έλληνας με την ψήφο του και λέω ορισμένους γιατί επισημαίνονται, υπάρχουν, αλλά τι δυστοκία στην αποκάλυψη τους!
Σε τούτη την εποχή του οικονομικού σπαραγμού, της ανέχειας και της ελαχιστοποίησης των ορίων αξιοπρεπούς διαβίωσης ,δεν είναι δυνατόν οι φαύλοι και οι διαπλεκόμενοι να εξακολουθούν να ορίζουν τις τύχες μας !
Το κακό περίσσεψε. Χτυπήστε το στη ρίζα του, εδώ και τώρα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι Έλληνες κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα όσων διατείνονται με παρρησία την αποκάλυψη των «ένοχων» ονομάτων γιατί ντρέπονται για το κατάντημα της χώρας και γνωρίζετε επίσης ότι με τις στρεβλές επιλογές σας αποδομείται η κυβερνητική πολιτική σε ζητήματα διαφάνειας.
Να μιλήσω πάλι για ψηφοθηρία; Είναι καιρός, ήρθε η ώρα, να σκεφτείτε επιτέλους ανυστερόβουλα ,να πράξετε αυτό για το οποίο έχετε οριστεί, το καθήκον σας και το καθήκον είναι ταυτόσημο με το παρόν .Δεν έκανα το καθήκον μου σημαίνει δεν λειτούργησα στο τώρα .Τι να μιλάμε για το αύριο παραθέτοντας όλα τα «θα» ,αδύναμα και ισχυρά, όταν σήμερα ,αδυνατούμε να εφαρμόσουμε πιστά το νόμο.
Ως λαός δεχτήκαμε τη «συμπίεση» και όπως αντιλαμβάνεστε επινοήσαμε και τρόπους να απαλύνουμε κάποιες ομάδες του πληθυσμού που αδυνατούν π.χ. να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής. Αλλά πόσο να αντέξουμε στο να μας δίνετε καθημερινά ,ως πολιτικοί ,το στίγμα των προθέσεων σας ,που έχει να κάνει με το τι λέει το ένα κόμμα και τι λέει το άλλο την ώρα που η ελευθερία του λαού περιορίζεται με τον τρόπο που επιλέγουν οι ξένοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου