bara

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βουλευτής... και ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

Γράφει: ο Φαροφύλακας
Ακόμα να βρεθεί ο βουλευτής που μέσα στην κρίση έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ από την Ελλάδα.
Τόσο αδέξια έγιναν όλα στην περίπτωση αυτή που περνά πλέον από το μυαλό μας, ότι έγιναν για να θολώσουν τα νερά και να παραπλανήσουν τους πολίτες.
Ο πρόεδρος της αρχής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αναφέρει το γεγονός στη βουλή, υπονοώντας προφανώς ότι η καταγγελία του ήταν αρμοδιότητα της αρχής που προήδρευε.
Συγχρόνως επικαλούμενος την προστασία των προσωπικών δεδομένων,

που τόσα χρόνια που ισχύει μόνο κλέφτες πολιτικούς ,λαμόγια επιχειρηματίες, μεγαλεμπόρους ναρκωτικών,παιδεραστές και μεγαλονταβατζήδες καλύπτει ενώ βρείτε μου έστω και ένα μικροαπατεώνα που κάλυψε, δεν αναφέρει το όνομα του.
Αρχίζουν οι διαρροές ότι δήθεν τα χρήματα βγήκαν νόμιμα από την Ελλάδα και γιατί άραγε τότε να ασχοληθεί η αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος με το θέμα.
Και συνεχίζουν τα σενάρια και το μόνιμο ερώτημα τι είναι νόμιμο και τι ηθικό,λες και η απάντηση δεν είναι προφανής ότι για έναν πολιτικό,δήμαρχο , βουλευτή, υπουργό που διαχειρίζεται τη ζωή και το μέλλον των πολιτών το ηθικό και το νόμιμο συμπίπτουν.
Σε μια άλλη περίπτωση στη περιοχή μας,συνελήφθη ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης για εκβιασμό και από την πρώτη στιγμή σε όλα τα τοπικά μέσα γράφτηκε το επίθετο του όπως κανονικά έπρεπε να γίνει.
Εδώ όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με τα της αρχής προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Έτσι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι στο πολιτικό σύστημα αυτό που μας έφθασε στον κατήφορο που ήμαστε όσο ποιο ψηλά βρίσκεσαι πολιτικά ή οικονομικά τόσο ποιο ασφαλής αισθάνεσαι για όλα,αλλά και για τις παρανομίες σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου