bara

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις ατόμων σήμερα και χθες στον Έβρο για διάφορα αδικήματα.


Συνελήφθησαν σήμερα και χθες άτομα στον Νομό Έβρου,για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί συνελήφθη στη Γεμιστή 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Επίσης στις Φέρες συνελήφθη 37χρονος για κλοπή μοτοσυκλέτας 24χρονου.
Χθες συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη 45χρονος Αλγερινός για κλοπή 64χρονης.
Χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
Επίσης χθες σε χωριό της Ορεστιάδας συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΓΑΔΠ Α.Μ & ΘΡΑΚΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

1. Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, σήμερα (24-2-2012) πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή Γεμιστής Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ο 27χρονος επέδειξε σε αυτούς, ένα διαβατήριο και μια ταυτότητα βουλγαρικών αρχών, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
2. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη την Τρίτη (21-2-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, για κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα 24χρονου ημεδαπού.
Η μοτοσικλέτα βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, πλησίον της οικίας του δράστη και αποδόθηκε στον δικαιούχο της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
3. Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες (23-2-2012) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, κατηγορούμενος για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι, το μεσημέρι της Τετάρτης (22-2-2012) αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 64χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των τριάντα επτά (37) Ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
4. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (23-2-2012) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Αλεξανδρούπολης, 25χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του 25χρονου, εντόπισαν, με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1 γραμμαρίου, η οποία και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
5. Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (23-2-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι εισήλθε σε ξωκλήσι της περιοχής με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα ή άλλα τιμαλφή, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του.
Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
6. Σύλληψη ημεδαπού για δικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη προχθές (22-2-2012) το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σέλερου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν προς εκτέλεση δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου