bara

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζει κινητοποιήσεις η επιτροπή κατά των χρυσωρυχείων.

Η Διανομαρχιακή επιτροπή κατά των χρυσωρυχείων,μετά τη θετική απόφαση του υπουργείου περιβάλλοντος επί της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ετοιμάζει κινητοποιήσεις και θα καλέσει το λαό της περιοχής να αντιδράσει με κάθε μέσο.
Προγραμματίζεται παλλαϊκή συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Μαρτίου μπροστά από το Δημαρχείο,στην οποία θα κληθούν να συμμετέχουν όλοι οι φορείς, τα σωματεία,οι έμποροι και οι μαθητές.Για τη Πέμπτη 1 Μαρτίου προγραμματίζεται συνάντηση στην οποία θα κληθούν οι βουλευτές,δήμαρχοι ,περιφερειάρχης,αντιπεριφερειάρχες,ο Μητροπολίτης ώστε να πάρουν όλοι καθαρή θέση στο θέμα των χρυσωρυχείων.

2 σχόλια:

  1. Φτάνει πια!
    Αριστερίστικες χαζομάρες!
    Σε όλα λένε ΟΧΙ. Οι αριστεροί και οι συνδικαλιστές με τη στείρα αντιπαράθεση τους, μας οδήγησαν εδώ! (καλά.. έβαλε το χεράκι του και ο ΓΑΠ).
    Μη λέτε σε όλα όχι ρε!
    Οχι στο ένα, όχι στο άλλο... και πώς θα έλθει η περιβόητη ανάπτυξη; Ουτε καν τον Τουρισμό είμαστε ικανοί να αναπτύξουμε και να προωθήσουμε σε αυτό το μέρος. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να αναπτύξουμε ήπιες μορφές ανάπτυξης, ας μεγαλώσουμε το λιμάνι, ας εξορύξουμε χρυσό και ότι άλλο πολύτιμο έχει να μας προσφέρει η περιοχή, ας γίνουμε αποδέκτες του αγωγού πετρελαίου (ααα ξέχασα! Και αυτόν τον "εφαγαν" τα συμφέροντα! Αλήθεια πώς νιώθετε αριστεριστές, που εξυπηρετήσατε τα αμερικάνικα συμφέροντα; Μα τί ρωτάω...! Πάντα αυτό κάνετε πρακτοράκια!), ας έχουμε δουλειά να ζήσουμε αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!
    Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ...ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ).Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ "ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΣ"???ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή