bara

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Διανομή τροφίμων (τυριού) από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Το πολυκοινωνικό κέντρο του δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι διανέμει τυρί στους εγγεγραμμένους δικαιούχους σύφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.
Τα τρόφιμα που διανέμονται στο πρόγραμμα είναι από τα αποθέματα της Ε.Ε για τους απόρους πολίτες της.
                         Διαβάστε το Δελτίο τύπου. 


                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας –Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος( πρώηνΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ.) Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ανακοινώνουν ότι:
Σε συνέχεια του προγράμματος χορήγησης τροφίμων από τα αποθέματα παρέμβασης στους απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτους 2011 θα γίνει διανομή τυριού.
Η κατανομή των διανεμομένων ποσοτήτων θα γίνει σύμφωνα με το έγγραφο που μας διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, έγγραφο το οποίο σας διαβιβάζουμε με την παρούσα ανακοίνωση.
Καλούνται οι Δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των τελικών δικαιούχων για το εν λόγω πρόγραμμα, να παραλάβουν το προϊόν από τις τοπικές κοινότητες όπου ανήκουν, σύμφωνα με τις λίστες που διαβιβάζονται στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων με την παρούσα ανακοίνωση.
Το πρόγραμμα διανομής του προϊόντος
θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Τρίτη 28/02/2012 έως Παρασκευή 02/03/2012:διανομή προϊόντων (Τυρί) στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας & Περιβάλλοντος (Πολυκοινωνικό - Πρώην ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. επί της οδού Καρτάλη 2), για τους δημότες του Δήμου Αλεξ/πολης που διαμένουν στα όρια της πόλης της Αλεξ/πολης, περιοχή Αγνάντιας, Απαλού, Μαϊστρου, Αμφιτρίτης και Χιλής.
Δευτέρα 05/03/2012:διανομή προϊόντων στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Μάκρης (Δίκελλα- Μεσημβρία – Πλάκα) του Δήμου Αλεξ/πολης.
Τρίτη 06/03/2012: διανομή προϊόντων στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Συκορράχης ( Συκορράχη – Μέστη), στον Κόμαρο Συκορράχης, στο κεντρικό καφενείο του χωριού (Αύρα – Κόμαρος – Πέραμα – Ατάρνη) του Δήμου Αλεξ/πολης.
Τετάρτη 07/03/2012: διανομή προϊόντων στο Πολιτιστικό κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Άβαντα και έπειτα στην Τοπική Κοινότητα της Αισύμης του Δήμου Αλεξ/πολης.
Για την διευκόλυνση της διαδικασίας διανομής των προαναφερόμενων προϊόντων(Τυρί) θα πραγματοποιηθεί και τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικαιούχους του εν λόγω προγράμματος, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση των πολιτών στη τηλεφωνική γραμμή 25510 26298.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου