bara

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ξενοδοχείο: ΟΣΕ Αλεξανδρούπολης... Η επιστροφή!

ΠΗΓΗ: E-evros (http://www.e-evros.gr/index.php?sec=85&cid=13065)
Ήρθε η Άνοιξη και μαζί της ξαναεμφανίστηκε το φαινόμενο των παράνομων μεταναστών να μετατρέπουν το σταθμό των τρένων στην Αλεξανδρούπολη σε αυλή του σπιτιού τους.
Τί και αν ήρθε η Frontex..., τί και αν ξεκίνησαν οι εργασίες για το φράχτη τα νούμερα των παράνομων μεταναστών που εισέβαλαν στη χώρα μιλούν απο μόνα τους. Μόνο το πρώτο δίμηνο του 2012 ο αριθμός φτάνει τους 3.000!
Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης οι παράνομοι μετανάστες έχουν τοποθετήσει στρώματα για να ξεκουράζονται, πλένουν τα ρούχα τους στη βρύση και απλώνουν τη μπουγάδα τους στην περίφραξη. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων της περιοχής αλλά και επισκεπτών της πόλης.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά την Κυριακή ένας λαθρομετανάστης τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μετά από επεισόδια που έγιναν στο Σιδηροδρομικό σταθμό όταν για άγνωστο λόγο δύο λαθρομετανάστες διαπληκτίσθηκαν μεταξύ τους.
Το θέμα αυτό που είναι ανοιχτή πληγή για τον Έβρο φαίνεται οτι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα μιας και οι έχοντες την εξουσία δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου