bara

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη


Σήμερα το πρωί 27/4/2012 ήρθε στην Αλεξ/πολη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας.
Στο εκλογικό κέντρο του κόμματος του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι. Ο κ. Τσίπρας αφού έκανε δηλώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε. περιόδευσε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης συζητώντας με τους εμπόρους, τους υπαλλήλους και τους πελάτες. Επισκέφθηκε επίσης την αγροτική τράπεζα και το ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης. Οι έμποροι περιέγραψαν στον πρόεδρο την άσχημη κατάσταση στην αγορά και δήλωσαν ότι τα περισσότερα καταστήματα που ήταν στο ενοίκιο ή χρεωστούσαν σε τράπεζες έχουν κλείσει! Σε γενικές γραμμές η υποδοχή και η αποδοχή του κόσμου προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του ήταν άμεση και θερμή.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας αναχώρησε για την Κομοτηνή όπου αφού θα περιόδευε στην αγορά της πόλης και θα έδινε συνέντευξη σε τοπικά κανάλια, θα αναχωρούσε για την Ξάνθη όπου μετά από επίσκεψη σε δύο μειονοτικά χωριά, θα ήταν ο κύριος ομιλητής σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Σπιτάλας Βασίλης
Μέλος της Οργανωτική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει περισσότερο γελοίος πολιτικός αρχηγός;
    Υπάρχει περισσότερο ανούσιο πολιτικό κόμμα;
    Ένα συνονθύλευμα ηλιθίων, ρουφιάνων, εχθρών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
    Οι οποίοι εκμεταλλεύονται την οργή του Ελληνικού λαού, λόγω των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης και προβάλλουν έναν αντιμνημονιακό όμως άκρως λαΐκίστικο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Ελληναρά με την Ορθοδοξία σου. Η Καινή Διαθήκη αλήθεια έστω και ως σχήμα Βιβλίου ξέρεις πως είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή