bara

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σύλληψεις στις Φέρες για ναρκωτικά και στην Αλεξ/πολη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (25-4-2012) το πρωί, στις Φέρες Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 27χρονος στρατιωτικός, για κατοχή ναρκωτικών.
Επίσης συνελήφθη σήμερα (26-4-2012) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιρλανδίας, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοσικλέτας.

Δείτε το Δελτίο Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα
1. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (25-4-2012) το πρωί, στις Φέρες Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 27χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 27χρονου, εντόπισαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,6 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης.
2. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή μοτοσικλέτας
Συνελήφθη σήμερα (26-4-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 38χρονος ημεδαπός, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο να οδηγεί μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (25-4-2012), από την πόλη της Κομοτηνής και τον συνέλαβαν.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα, κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
3. Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή μοτοσικλέτας
Συνελήφθη σήμερα (26-4-2012) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιρλανδίας, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοσικλέτας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι την 24/25-4-2012, αφαίρεσε από χωριό της Ροδόπης μια δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Η παραπάνω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου