bara

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Υποψήφιος στον νομό Έβρου ο Πάνος Καμμένος

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες".Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος   θα είναι υποψήφιος στον Νομό Έβρου.
Οι υποψήφιοι του νομού Έβρου είναι:
   

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) – ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΠΟΥΔΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΔΟΥΔΑΚΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΕΛΑΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

8 σχόλια:

  1. Πότε θα ξεφουσκώσει η φούσκα;
    ΟΧΙ! Δεν εννοώ την κοιλιά του προέδρου!
    Μέχρι πότε θα είμαστε τόσο έυπιστοι;
    Πότε θα μας πλασάρουν ότι θέλουν και εμείς θα το δεχόμαστε με τόση ευκολία;
    Δεν βλέπετε ΕΛΛΗΝΕΣ, ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο;
    Δεν βλέπετε οτι λαϊκίζει ανεπανόρθωτα;
    Ελπίζει να κυβερνήσει συνεργαζόμενος με τους αριστερούς, που πολλοί εξ αυτών δεν κάνουν ούτε το σταυρό τους ο... θεοσεβούμενος Πάνος.
    (θυμόσαστε ποιον λέγαμε "κόκκινο" Πάνο, πριν λίγα χρόνια; Εεεε αυτός μάλλον είναι ο... ΡΟΖΟΥΛΙ ΠΑΝΟΣ).

    Για να τελειώνουμε... το διακύβευμα των εκλογών είναι το εξής:
    Κάθε ψήφος που δεν πηγαίνει στη Ν.Δ. που είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση, είναι χαμένη ψήφος και το μόνο που θα "προσφέρει" είναι αστάθεια και αβεβαιότητα!
    Απόδειξη αυτού; Μα φυσικά οτι όλο το σύστημα προπαγάνδας (το οποίο ας μη γελιόμαστε, ελέγχεται ακόμη από το βαθύ πράσινο κράτος) σκίζει τα ιμάτια του, λέγοντας οτι ο δικομματισμός μας έφερε εδώ που είμαστε.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! Ο Γιωργάκης μας κατάντησε εδώ.
    Ο Σαμαράς ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
    Ο Σαμαράς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ".
    Ο Σαμαράς ως γνήσιος ευπατρίδης (το έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, ωστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρώπη και να μην πεταχτεί στα σκουπίδα το ευρωπαϊκό όραμα του μεγάλου μας Εθνάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ?

      Διαγραφή
  2. δεν φορας παροπιδες εσυ;;χαχα στο κοσμο σου εισαι.κ οι 2τα ιδια καναν κ να δεις που θα βγει αυτος που θες ο σαμμαρας δλδ κ θα κανει χειροτερα κ μετα να σε δω τι θα λες.παλι θα κρυβεσαι πισω απο τον υπολογιστη.θα ηθελα να σε βρησω αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάει ο μωρός.... (τη συνέχεια τη ξέρεις;;; Επειδή με τα ορθογραφικά λάθη που κάνεις... σε κόβω να μη τη ξέρεις!!! Ομορφάαααντρα μου! Βουρ για τον Καμμένο, ΚΑ(Η)ΜΜΕΝΕ!!!)

      Διαγραφή
  3. Τον κ. Καμένο οι Σαμοθρακίτες τον θυμόμαστε όταν το νήσί μας ήταν χωρίς καράβι για τρεις μήνες και αυτός ήταν υφυπουργός! Έχω όμως και την απορία πως ένα τόσο μοντέρνο κόμμα όπως λανσάρεται (διαδικτυακό κ.ά), έχει "ανακηρύξει" το κ. Καμένο ως αρχηγό, χωρίς να τον ψηφίσει με δημοκρατικές διαδικασίες! Ξέρετε περίμενα και εγώ πότε θα γίνει η εκλογή του προέδρου για να θέσω υποψηφιότητα (σε συνέδριο ή κάπως διαφορετικά τέλος πάντων),αλλά ακόμη περιμένω! Επίσης αυτές οι συνεργασίες και συμπορεύσεις του κόμματός του (π.χ. με το άρμα πολιτών πρόσφατα), πως αποφασίζονται και από ποιον;
    Σπιτάλας Βασίλης
    6974949838

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Σπιτάλα,
      Θα γίνει και ιδρυτικό συνέδριο και συνέδριο θέσεων και εκλογή αρχηγού, προς το παρόν θα πορευτούμε με τα σημερινά δεδομένα.
      Σκοπός μας είναι να εκδιωχθούν οι σημερινοί και οι χτεσινοί κυβερνώντες που μας έφτασαν στα σημερινά αδιέξοδα και να ανασάνει η πατρίδα μας.

      Κεραμάρης Πανγιώτης

      Διαγραφή
  4. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.enikos.gr%2Fpolitics%2F35768%2CAntimnhmoniakoi_me_%25E2%2580%25A6Mersentes.html&h=YAQFNquSCAQFiBFPwf77wC5nBOo3cXIifF-G68-kiwh53_Q


    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή