bara

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επίδειξη δύναμης από τον Mιχάλη Ζαμπίδη

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μέσα σε αποθέωση, διατήρησε τον παγκόσμιο τίτλου του «King Of The Ring», καθώς κέρδισε τον Συροαυστριακό, Φατί Μέρζα, στο κλειστό του Ελληνικού.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο μεγάλος νικητής, στον αγώνα απέναντι στον Συροαυστριακό Φατί Μερζά, διατηρώντας έτσι τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή!
Ο Έλληνας αθλητής έκανε την εμφάνισή του μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που παραυρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού. Από τον πρώτο κι' όλας γύρο μπήκε πολύ δυναμικά, με τον αντίπαλό του να... γελά ειρωνικά, προσπαθώντας να εκνευρίσει τον «Ιron Mike». O πρώτος γύρος άνηκε ολοκληρωτικά στον Έλληνα πρωταθλητή, όμως τα πράγματα άλλαξαν στον δεύτερο...
Ο Μερζά ήταν ανώτερος, όμως ο Ζαμπίδης κατάφερε να «περάσει» κάποια χτυπήματα στα πλευρά, προσπαθώντας να του ανοίξει την άμυνα. Στον τρίτο γύρο ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ολοκληρωτικά ανώτερος του αντιπάλου του, κάτι που φάνηκε στο εντυπωσιακό «Knock Down» του «Iron Mike»!
Ο αγώνας τελείωσε μετά την ολοκλήρωση και του τρίτου γύρου, με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να αναδεικνύεται νικητής, μετά από ομόφωνη απόφαση των κριτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου