bara

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σύλληψη πέντε( 5) ατόμων για παράνομη αλιεία..στην Ορεστιάδα

Σύλληψη πέντε (5) ατόμων για παράνομη αλιεία στην...Ορεστιάδα.Στους τρεις (3) εξ αυτών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο σε ζώνη απαγορευμένης περιοχής.Προχθές (19-5-2012) το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 28, 48, 52 (γυναίκα) και 53 ετών και μια 48χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για παράνομη αλιεία.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη πέντε (5) ατόμων για παράνομη αλιεία
Στους τρεις (3) εξ αυτών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο σε ζώνη απαγορευμένης περιοχής
Συνελήφθησαν προχθές (19-5-2012) το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 28, 48, 52 (γυναίκα) και 53 ετών και μια 48χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για παράνομη αλιεία.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους πέντε δράστες, διότι ψάρευαν σε ζώνη απαγορευμένης περιοχής, κατά το χρονικό διάστημα που έχει απαγορευτεί η αλιεία. Επίσης, οι τρεις από τους δράστες, ηλικίας 53, 52 και 48 ετών, δεν κατείχαν την απαιτούμενη άδεια αλιείας και εισόδου σε ζώνες απαγορευμένης περιοχής.
Η σχετική δικογραφία για τον 53χρονο, την 52χρονη και τη 48χρονη, περιλαμβάνει και την παράβαση των μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων.
Κατασχέθηκαν επτά (7) πτυσσόμενα μεταλλικά αλιευτικά καλάμια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου