bara

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Η Εκλογική Επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θέλει να ευχαριστήσει τους περίπου 15.000 πολίτες του Νομού που με την ψήφο τους στήριξαν το μήνυμα, το πρόγραμμα και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ στις εκλογές της 17 Ιούνη .
Ο διπλασιασμός για δεύτερη συνεχόμενη φορά των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο νομό, τον ανέδειξε σε Τρίτη πολιτική δύναμη στον ΕΒΡΟ, ενώ παράλληλα ο νομός μας δεν ανέδειξε ΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ύστερα από πολλές δεκαετίες, αποκλειστικά και μόνον εξ αιτίας του εκλογικού νόμου που ισχύει.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις εκλογές αυτές , εκφράζοντας τη δύναμη και την ελπίδα του ελληνικού λαού να σταματήσει η περαιτέρω επιδείνωση της ζωής του με την ασκούμενη πολιτική των μνημονίων από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, και παρά την απερίγραπτη λάσπη και συκοφαντίες που δέχθηκε, την τρομοκράτηση του Ελληνα πολίτη, αναδείχθηκε σε δεύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα και αξιωματική αντιπολίτευση στη ΒΟΥΛΗ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει αταλάντευτα μαζύ με τον λαό τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής των μνημονίων που λεηλατεί την ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού , για μια δίκαιη κοινωνία, για μια αξιοπρεπή ζωή για μας και τα παιδιά μας,
Διακηρυγμένη αρχή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ είναι ότι θα πορευτεί μαζί με το λαό χωρίς ποτέ να προδώσει τις προσδοκίες του , όπως άλλωστε έκανε μέχρι τώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. ΕΒΡΟΥ υπόσχεται να εντείνει τον αγώνα του για την υπεράσπιση των συμφερόντων των ΕΒΡΙΤΩΝ, την ανάδειξη και επίλυση τοπικών προβλημάτων, την ανακοπή της παραπέρα υποβάθμισης της ζωής τους από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.
Η Εκλογική Επιτροπή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου