bara

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Εκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη στον Μαΐστρο

Με μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Τραϊανούπολης και η Ομάδα Αιμοδοτών Μαΐστρου την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα πολυθεάματος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στον πλατανότοπο του Μαΐστρου.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία και συζήτηση με το κοινό από τον Διευθυντή του Κέντρου Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης κ. Μαρτίνη Γεώργιο και στο τέλος τα χορευτικά τμήματα με τους μικρούς μας φίλους από Δωρικό και Μαΐστρο μας παρουσίασαν όμορφους χορούς του τόπου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αλεξανδρούπολης & Τραϊανούπολης κ. Χρήστος Γερακόπουλος και κ. Ιωάννης Φαλέκας, ο εκπρόσωπος του ΣΕΑ Φερών κ. Μπιριτζής Αθανάσιος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μαΐστρου κ. Δινδίνης Νικόλαος, και εκπρόσωποι όλων των Φορέων από τον οικισμό του Μαΐστρου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου