bara

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αφιέρωμα στην Ελληνική Ρετρό μουσική με τίτλο «Λες και ήταν χθες…»-Σάββατο 28 Ιουλίου

Η Ορχήστρα Φίλων Αστικής & Λαϊκής  Μουσικής Δήμου Αλεξανδρούπολης θα παρουσιάσει αφιέρωμα στην ελληνική Ρετρό μουσική με τίτλο «Λες και ήταν χθες…», το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 στις 9 το βράδυ, στο Κηποθέατρο «Εγνατία».. Η Ορχήστρα, που απαρτίζεται από εθελοντές μουσικούς εγνωσμένου έργου οι οποίοι δικτυώνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δημιουργούν μουσικές εκδηλώσεις τέχνης αλλά και αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με μεγάλη επιτυχία, με τα έσοδα από τις συναυλίες να διατίθενται για τη οικονομική συμπαράσταση και την αποκατάσταση συμπολιτών που επέζησαν από τροχαίο ατύχημα.Ορχήστρα Φίλων Αστικής & Λαϊκής Μουσικής Δήμου Αλεξανδρούπολης
Τραγουδούν: Καίτη Μακρή, Γιώργος Τουφεξής, Ανδριάνα Γκουργκούνη.
Σάββας Γκριτζέλης σαξόφωνο -μπάσο
Ναϊρα Ουνανίδου πιάνο,
Γιάννης Σαργιαννίδης Ακκορντεόν,
Κωνσταντίνος Ηλιάδης σαξόφωνο,
Φίλιππος Ευφραιμίδης σαξόφωνο-βιολί
Γιάννης Ταταρίδης μπουζούκι,
Γεώργιος Zγούρας κιθαρομπούζουκο,
Βαγγέλης Θεολογίδης Ακουστική κιθάρα,
Βαγγέλης Γεωργίου ντραμς,
Μιχάλης Γκριτζέλης ντέφι
Ήχος-Φως Γιάννης Κυριακάκης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια προγράμματος: Σάββας Γκριτζέλης-Ναϊρα Ουνανίδου
Χορεύουν ταγκό και βαλς οι χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου “Baila conmigo”
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει κυτίο ενίσχυσης από την Ομάδα Αλληλεγγύης Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά κυρίως τα έσοδα από την εκδήλωση θα συγκεντρωθούν από τους χορηγούς που θα συμμετέχουν για διαφημιστική προβολή κοινωνικής ευθύνης.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφιερώνεται σε 35χρονο διακεκριμένο κολυμβητή-αθλητή , συνδημότη μας που χρήζει άμεσης αγοράς τεχνητού μέλους.
Ευχαριστούμε όλους όσοι με τη συμμετοχή τους στη δημιουργία της εκδήλωσης στέλνουν πλούσια μηνύματα οικονομικής αλληλεγγύης και ηθικής συμπαράστασης σε όσους, ύστερα απόξαφνικά κτυπήματα της μοίραςσε δυστυχήματα της ασφάλτου, καταφέρνουν να χαίρονται το πιο πολύτιμο δώρο: τη ζωή την ίδια!
Από το Γραφείου Εθελοντισμού
Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου