bara

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σύλληψη 44χρονου στην Αλεξανδρούπολη για προώθηση 34χρονης σε πορνεία


Συνελήφθη σήμερα (16-7-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διευκόλυνση ακολασίας 34χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρωσίας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο, προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος (μπαρ), διότι διευκόλυνε την ακολασία της 34χρονης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, με αστυνομικό, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη. Επίσης συνελήφθη, προχθές (14-7-2012) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ημεδαπού για διευκόλυνση ακολασίας 34χρονης ημεδαπής
Συνελήφθη σήμερα (16-7-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διευκόλυνση ακολασίας 34χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο, προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος (μπαρ), διότι διευκόλυνε την ακολασία της 34χρονης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, με αστυνομικό, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα
Συνελήφθη, προχθές (14-7-2012) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα.
Συγκεκριμένα, ο 36χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από την Χώρα, όπου κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα (1) Δελτίο Διαμονής Μέλους Οικογένειας Πολίτη της Ένωσης , το οποία όπως προέκυψε, είναι καταχωρημένο, από τις Ελληνικές Αρχές, ως αντικείμενο κλεμμένο.
Κατασχέθηκε το παραπάνω Δελτίο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου