bara

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

«Αύγουστος στο Πέρθ» από το Σύλλογο «Δίδυμα Τείχη» Διδυμοτείχου στο κηποθέατρο Εγνατία

Αφίσα από την παρουσίαση στο Διδυμότειχο
Πέμπτη 19 Ιουλίου
«Αύγουστος στο Πέρθ» με τη θεατρική ομάδα του εκπολιτιστικού συλλόγου Διδυμοτείχου «Δίδυμα Τείχη»
21:00 Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης
Ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Συλλογος “Τα Δίδυμα Τείχη”, στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της Θεατρικής Ομάδας του, παρουσιάζει την ρομαντική κωμωδία “Άυγουστος στο Πέρθ”. Πρόκειται για την τρίτη θεατρική παραγωγή της Ομάδας, η οποία φέτος είναι εμπλουτισμένη με νέα μέλη και με φρέσκια διάθεση και πολλή αγάπη για το θέατρο έχουν θέσει στόχο την επιτυχία του ίσως πιο εναλλακτικού έργου που έχει ποτέ παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου.

Στο “Άυγουστος στο Πέρθ” θα βιώσουμε μία γλυκιά ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους οι ρόλοι των οποίων ερμηνεύονται από διαφορετικούς ηθοποιούς του θιάσου. Στην σκηνή εναλλάσσονται σύγχρονη μουσική, χορός και άλλοι χαρακτήρες του έργου μεταδίδοντας στους θεατές μία ατμόσφαιρα έξυπνα χιουμοριστική με συναισθήματα συγκίνησης, ρομαντισμού και νοσταλγίας.
Η σκηνοθεσία και η χορογραφία του έργου είναι της Γενοβέφας Κτενίδου, η μετάφραση της Κατερίνας Μπαρμπούδη, η μουσική είναι βασισμένη στην δεκαετία ’90 στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία αγάπης και τα κοστούμια ομαδική εργασία του θιάσου. Παίζουν οι : Βάσιου Γεωργία, Δημητρίου Άγγελος, Ζαφειροπούλου Βασιλική, Κατσίκα Βασιλική, Μαυράκη Χρύσα, Μιχαηλίδου Αριστέα, Μπετζέκας Χρήστος, Σιβρής Γιώργος, Σιμάκη Ελένη, Τασίδου Δήμητρα, Τατιγιάννης Ανανίας, Τσάλη Ασπασία, Χαραλαμπάκη Ελένη. Ακούγεται ο Λιολιούδης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου