bara

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κεφάλαιο λαθρομετανάστευση: Σιδηροδρομικός Σταθμός Αλεξανδρούπολης-Η Ελλάδα που μας πληγώνει

Δυστυχώς το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης,με κύρια πύλη εισόδου το Νομό Έβρου παραμένει άλυτο και καθημερινά ορδές κατά τα άλλα ταλαίπωρων ανθρώπων από κάθε γωνιά της γης περνούν με τη.. βοήθεια των γειτόνων μας τον ποταμό Έβρο ανενόχλητοι περιμένοντας να ζήσουν το Ευρωπαϊκό τους όνειρο.
Η FRONTEX (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φύλαξης των Συνόρων) εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στον Έβρο και μοναδική της δράση έχει την καταγραφή των λαθρομεταναστών και τη χορήγηση άδειας παραμονής ενός μήνα στην Ελλάδα που σε συνδυασμό με την συνθήκη του Δουβλίνο 2 τους εγκλωβίζει στην χώρα μας.
Σήμερα στον ΟΣΕ Αλεξανδρούπολης υπήρχαν άνθρωποι από την Σενεγάλη,Πακιστάν,Συρία,Νιγηρία μερικοί με γυναίκες και μικρά παιδιά.Γίνεται κατάληψη όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του σταθμού ενώ οι λιγοστοί Έλληνες επιβάτες αναγκάζονται να περιμένουν το τρένο όρθιοι στην είσοδο γιατί γίνεται κατάληψη των εγκαταστάσεων του σταθμού.

Δείτε φωτογραφίες από τον Σταθμό του ΟΣΕ Αλεξανδρούπολης 


Σταθμός ΟΣΕ Αλεξανδρούπολης
Σταθμός ΟΣΕ Αλεξανδρουπολης



Αποθήκες ΚΥΔΕΠ που χρησιμοποιούνται για τον ύπνο των λαθρομεταναστών



Ι  
Βρωμιά και δυσωδία παντού
      

2 σχόλια:

  1. Οταν σπαει ενα παραθυρο στο σπιτι μας το αντικαθιστουμε αμεσως. Οταν σπαει μια πορτα στο κρατος μας δεν κανουμε απλα τιποτα! Ειναι ομως δυνατο.
    Υπογραφη :
    Ενας Αλεξανδρουπολιτης που ζει στην Ελλαδα αλλα συγχρονως και ενας Ελληνας που ζει στην Αλεξανδρουπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σπαει ενα παραθυρο στο σπιτι μας το αντικαθιστουμε αμεσως. Οταν σπαει μια πορτα στο κρατος μας δεν κανουμε απλα τιποτα! Ειναι ομως δυνατο.
    Υπογραφη :
    Ενας Αλεξανδρουπολιτης που ζει στην Ελλαδα αλλα συγχρονως και ενας Ελληνας που ζει στην Αλεξανδρουπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή