bara

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Συλλήψεις στον Έβρο για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν προχθές (28-7-2012), στην Αλεξανδρούπολη, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 39, 31, 19 (άνδρες) και 23 (γυναίκα) ετών, για κατοχή ναρκωτικών.Αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη σε διάφορες ποσότητες.Επίσης συνελήφθη χθες (29-7-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Ορεστιάδας,48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 30 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα
1. Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία
Συνελήφθησαν χθες (29-7-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, ένα (1) διαβατήριο των Ισραηλινών Αρχών, το οποίο έφερε εμφανή σημάδια πλαστότητας.
Κατασχέθηκε ένα (1) διαβατήριο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
2. Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Συνελήφθη προχθές (28-7-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη, διότι κατείχε, με σκοπό την πώληση, 150 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου ( CD ’ S ) και 49 ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου (DVD'S) , οι οποίοι και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
3. Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα διάρρηξης οικίας
Συνελήφθη προχθές (28-7-2012) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα διάρρηξης οικίας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι, με τη χρήση τηλεκάρτας, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία.
Κατασχέθηκε η παραπάνω τηλεκάρτα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
3. Σύλληψη τεσσάρων (4) ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν προχθές (28-7-2012), στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 39, 31, 19 (άνδρες) και 23 (γυναίκα) ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα:
- Το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του 39χρονου μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24 γραμμαρίων, στην κατοχή της 23χρονης δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 17,6 γραμμαρίων και στην κατοχή του 31χρονου, δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων.
- Το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του 19χρονου μία (1) συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 4 γραμμαρίων.
Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου