bara

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αστυνομικός στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθη για απειλή και εξύβριση

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος 42χρονου Αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του νομού Έβρου, για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος, χθες (13-8-2012) πρωινές ώρες, εκτός υπηρεσίας σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, αρνήθηκε αρχικά να καταβάλει το αντίτιμο λογαριασμού στους εργαζόμενους του καταστήματος. Ακολούθησε, φραστικό επεισόδιο με πελάτες του καταστήματος, στους οποίους ο 42χρονος προέταξε το υπηρεσιακό του πιστόλι, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αστυνομικού για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε βάρος 42χρονου Αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του νομού Έβρου, για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση.
Συγκεκριμένα, ο 42χρονος, χθες (13-8-2012) πρωινές ώρες, ευρισκόμενος, εκτός υπηρεσίας, σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, αρνήθηκε αρχικά να καταβάλει το αντίτιμο λογαριασμού στους εργαζόμενους του καταστήματος. Ακολούθησε, φραστικό επεισόδιο με πελάτες του καταστήματος, στους οποίους ο 42χρονος προέταξε το υπηρεσιακό του πιστόλι, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους.
Ο 42χρονος συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου