bara

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

2300 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίσθηκαν στην Αρίσβη Ροδόπης

Μεγάλη ποσότητα αυτοφυών δενδρυλλίων κάνναβης(2300), εντοπίσθηκαν, σε διάφορα σημεία της αγροτικής περιοχής της Αρίσβης του νομού Ροδόπης ύστερα από μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών στην Ροδόπη.Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΚΑΙ  ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 5 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό αυτοφυών δενδρυλλίων κάνναβης
Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 2.300 δενδρύλλια κάννα.βης
Στα πλαίσια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (4-9-2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, για τον εντοπισμό αυτοφυών δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίσθηκαν, σε διάφορα σημεία της αγροτικής περιοχή της Αρίσβης του νομού Ροδόπης, 2.300 αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στην παραπάνω επιχείρηση συνέδραμαν άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κομοτηνής, του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών και των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβασθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου