bara

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των ΑΧΕΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Η Αντιπεριφερειάρχης κ.Γεωργία Νικολάου Μαυρανεζούλη,σήμερα,24 Οκτωβρίου, στις 10.30, δέχτηκε στο γραφείο της, την αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑ. Συγκεκριμένα ο Διοικητής ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ.Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος Σερρών,κ Κωνσταντίνος Αργυρίου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κα μέλος της προσωρινής επιτροπής των ΑΧΕΠΑ στον Έβρο κ, Δημήτρης Πέτροβιτς επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη εθιμοτυπικά και προκειμένου να την ενημερώσουν για το έργο των ΑΧΕΠΑ, καθώς επίσης και για την πρόθεση τους να δημιουργήσουν γραφείο στον Έβρο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κ.Νικολάου περιέγραψε την υπάρχουσα πολιτικό-οικονομική κατάσταση της περιοχής και ο κ.Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ρόλο και στόχους των ΑΧΕΠΑ καθώς και τις δυνατότητες βοήθειας προς τον Ελληνικό λαό.
Στο τέλος της συνάντησης η κ Νικολάου δήλωσε:
«Μεγάλη χαρά και τιμή για το νομό μας η παρουσία των ΑΧΕΠΑ .Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά γιατί ο κ Παπαδόπουλος είναι συμπατριώτης μου από την Μεσσηνία. Τα θέματα που συζητήσαμε ήταν θέματα που αφορούσαν στην ίδια την Οργάνωση, στο σκοπό της, και στους στόχους της .Θέματα που αγγίζουν την δική μας περιοχή. Από την δική μου πλευρά αναφέρθηκα στα προβλήματα που αφορούν το νομό μας και την περιφέρεια μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί τρόπος να υπάρχει μία άλλη επικοινωνία ,μία άλλη σχέση ,συνεργασία ανάμεσα στην Οργάνωση και την περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου