bara

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα της Ομάδας Βόλεϊ "Αμαζόνων Μαΐστρου"


Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ μετά το πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου.
Οι προπονήσεις των 4 τμημάτων της ομάδας (Ακαδημία, Μίνι, Παγκορασίδες, Κορασίδες), πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο του Μαΐστρου, το οποίο αποτελεί την έδρα της ομάδας, και στο κλειστό προπονητήριο του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης.

Η ομάδα απέκτησε δικά της γραφεία στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μαϊστρου, ενώ γίνονται προσπάθειες για την κατασκευή μιας μικρής αλλά άκρως απαραίτητης κερκίδας, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, καθώς και για την επισκευή φθορών του γηπέδου ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο χρηστικό.
Ο συνοικισμός του Μαΐστρου αγκάλιασε με αγάπη την προσπάθεια της δημιουργίας της ομάδας όμως κάτι που θα διευκόλυνε τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο κλειστό Γυμναστήριο θα ήταν η κατασκευή πεζογέφυρας στο ποτάμι του Μαΐστρου. Η πεζογέφυρα, που θα ενώνει τον συνοικισμό με τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου, θα ενοποιήσει τον Πλατανότοπο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το Κλειστό Γυμναστήριο σε ένα πλήρες κέντρο αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού.
Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σωματείο μας για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών τους και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε οι μικρές μας αθλήτριες, μέσα από το όμορφο άθλημα του Βόλεϊ, να διαμορφώσουν ένα σωστό αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα.
Η Διοίκηση των Αμαζόνων Μαΐστρου

Τμήμα του Α.Ο.Μαΐστρου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου