bara

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε κλοπή καταστήματος στη Σαμοθράκη-Δράστες τρεις ναύτες

Εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε διαπραχθεί, τη 1-11-2012 σε κατάστημα στη Σαμοθράκη. Συγκεκριμένα, μετά έρευνες προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Πρόκειται για έναν 28χρονο και δύο 19χρονους ναύτες οι οποίοι υπηρετούν στο νησί.Αφού διέρρηξαν το κατάστημα αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 1600 Ευρώ και εννέα (9) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, μέρος από τα οποία βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 8 Νοεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνίαση κλοπής σε κατάστημα της Σαμοθράκης
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, κλοπή που είχε διαπραχθεί, τη 1-11-2012, σε κατάστημα της Σαμοθράκης.
Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Πρόκειται για έναν 28χρονο και δύο 19χρονους ημεδαπούς, οι οποίοι, αφού διέρρηξαν κατάστημα της Σαμοθράκης αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 1600 Ευρώ και εννέα (9) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, μέρος από τα οποία βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Θεσσαλονίκης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου