bara

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Συναυλία με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, την Παρασκευή στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Μεγάλη Συναυλία με τον συνθέτη-πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Μαζί του συμπράττει η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εορτάζοντας τον ένα χρόνο ίδρυσης και συναυλιών της με έργο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς, μέσα από τις δράσεις που οργανώνονται από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Στη συναυλία συμμετέχει, επίσης, και η 30μελής Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χιλής Αλεξανδρούπολης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ Ευάγγελος Λαμπάκης θα τιμήσει, παράλληλα, τον διακεκριμένο βορειοελλαδίτη Συνθέτη για τη πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.
Είσοδος ελεύθερη.
Τραγουδούν οι καλλιτέχνες:
Καίτη Μάκρη, Ανδριάννα Γκουργκούνη, Στέλιος Βραχιόλογλου, Δημήτρης Λαζαρίδης, Τερέζα Λιανού
Η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής Δήμου Αλεξανδρούπολης απαρτίζεται από τους:
Σάββας Γκριτζέλης: πνευστά-κλασσική κιθάρα, Γιάννης Σαριανίδης: keyboards-ακορντεόν, Ναϊρα Ουνανίδου: ηλεκτρικό πιάνο, Κώστας Βενετικίδης: τσέλο, Βαγγέλης Θεολογίδης: ακουστική κιθάρα, Γεράσιμος Κονταρας: μπάσο, Νίκος Δίφτης: ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Ταταρίδης: μπουζούκι, Σάκης Τερζής: μπουζούκι, Νίκος Τζέλλας: drums set-κρουστά, Βαγγέλης Γεωργίου: κρουστά, Κώστας Ηλιάδης: κρουστά
Η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει, από της ιδρύσεώς της, ενεργό ρόλο κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης μέσω της Τέχνης. Οι, εγνωσμένου έργου, καλλιτέχνες είναι εθελοντές που δικτυώνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης και τα έσοδα των συναυλιών τους από δωρεές ή χορηγίες έχουν διατεθεί σε ευπαθείς οικονομικά πολίτες που χρήζουν άμεσης περίθαλψης.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουτί δωρεών και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εθελοντικού – Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργεί με εθελοντές επιστήμονες για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των οικονομικά ασθενέστερων και ανασφάλιστων πολιτών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου