bara

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη με τραυματισμό Αστυνομικού

Χθες βράδυ αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών εντόπισαν αυτοκίνητο 24χρονου με οδηγό τον ίδιο και συνοδηγό 53χρονο, να κινείται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη. Στον ανισόπεδο κόμβο Κίρκης της Εγνατίας Οδού, έκαναν σήμα στον 24χρονο οδηγό του οχήματος προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά αυτός δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.
Ακολούθως, ο 24χρονος, κατευθύνθηκε σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης, όπου ακινητοποίησε το όχημα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, απορρίπτοντας ταυτόχρονα στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 530 γραμμαρίων, πλην όμως δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, ενώ επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

O τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου