bara

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη αλλοδαπών για διευκόλυνση ακολασίας στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν σήμερα (15-12-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της  Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Σουφλίου  δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 32 και 36 ετών, κατηγορούμενες για διευκόλυνση ακολασίας 34χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 15 Δεκεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διευκόλυνση ακολασίας 34χρονης αλλοδαπής
Συνελήφθησαν σήμερα (15-12-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου , δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 32 και 36 ετών, κατηγορούμενες για διευκόλυνση ακολασίας 34χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 32χρονη, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος (μπαρ) και την 36χρονη υπάλληλο, διότι ενεργώντας από κοινού, διευκόλυναν την ακολασία της 34χρονης, με αστυνομικό, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου