bara

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Διαβούλευση για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη στη Περιφέρεια Αν.Μακ.και Θράκης

Παραδόθηκε η Α’ Φάση της Μελέτης που αφορά στην αξιολόγηση του θεσμοθετημένου Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση της μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», η οποία ανατέθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της οποίας ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση – «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ».
Προκειμένου να διαμορφωθεί η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου επί της έκθεσης αξιολόγησης, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamth.gov.gr/index.php/2012-10-02-10-53-25/2012-11-11-10-09-28/3121-business-intelligence-system-2 τα σχετικά κείμενα και καλεί τους πολίτες καθώς και τους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
Όσοι επιθυμούν να διατυπώσουν τις απόψεις ή παρατηρήσεις τους έχουν τη δυνατότητα να τις υποβάλλουν εγγράφως στην ταχυδρομική διεύθυνση: Περιφέρεια ΑΜ-Θ, Γραφείο Περιφερειάρχη (για αξιολόγηση ΠΠΧΣΑΑ) - Γ. Κακουλίδη 1 – 69100 Κομοτηνή, ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: diavoulefsi@pamth.gov.gr, έως και τις 20 Ιανουαρίου 2013.
Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου