bara

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Εθνικός Μ.Γ.Σ

Τηρώντας την παράδοση δεκαετιών, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκοψε την πρώτη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς, στα ιστορικά του γραφεία, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.
Εκεί συγκεντρώθηκαν παλιοί και νέοι παράγοντες του συλλόγου, προπονητές, φίλοι της ομάδας και φυσικά οι αρχές της πόλης για να ανταλλάξουν ευχές. Την πίτα έκοψε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μανόλης Βουκουρεσλής, πλαισιωμένος από τον γενικό γραμματέα Γιώργο Μιχελή και τον ταμία Σταύρο Τζωίδη.
Το παρών από τις αρχές έδωσαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης συνοδευόμενος από την εορτάζουσα σύζυγο του, ο Στρατηγός κ.Γκαγκαστάθης, οι βουλευτές κ.Ντόλιος και κ.Ουζουνίδης, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γερακόπουλος και Γιώργος Ουζουνίδης, ο νέος Πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Σάββας Σεφεριάδης, ο Πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Χρήστος Μπίκος και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Πέτροβιτς.
Ο κ.Βουκουρεσλής αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους μετέφερε τις ευχές της Διοίκησης για τη νέα χρονιά. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό του 2012 μίλησε για μια πολύ πετυχημένη αγωνιστική χρονιά και υποσχέθηκε μέγιστη προσπάθεια και στη νέα χρονιά, μιας και ο Εθνικός αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για να φέρει διακρίσεις κι αθλητικές επιτυχίες στην πόλη. Ο στόχος του Εθνικού όμως πέρα από αγωνιστικός παραμένει πάντα κοινωνικός και φυσικά παιδαγωγικός μιας και στην οικογένεια του γαλουχούνται εκατοντάδες νέοι.
Ο Δήμαρχος ζήτησε αυτές οι επιτυχίες αν είναι να ‘ρθουν, θα πρέπει αυτό να γίνει μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, δήλωσε πάντα παρόντας στις δραστηριότητες του συλλόγου και τόνισε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες ο Δήμος βρίσκεται κοντά στα τμήματα του Εθνικού. Οι βουλευτές ξεκαθάρισαν ότι δυστυχώς "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν" παρά μόνο ηθική στήριξη, ενώ ο Στρατηγός υποσχέθηκε κοινές δράσεις Στρατού και Εθνικού.
Το φλουρί έπεσε στον Στρατηγό Διοικητή της 12ης Μεραρχίας, ο οποίος ανταμείφθηκε με μία καρφίτσα με το σήμα του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου