bara

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αν.Μακ. και Θράκης

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 3ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις 06 - 02- 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος.Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εισηγητική Έκθεση Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά το 4ο Τρίμηνο 2012».
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Εξάρχου Τρύφων.
2.Έγκριση 1ης Τροποποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2013, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Εξάρχου Τρίφων.
3.Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για την έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου: «Αγωγός φυσικού αερίου διασύνδεσης Ελλάδας-Βουλγαρίας και συνοδευτικές εγκαταστάσεις».
Εισηγητής: Δ/νση Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα
Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Ροδόπης, κ. Λαζαρίδης
Νικόλαος.
4. Έγκριση τροποποίηση της από 24-5-2012 Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας με το Δ.Π.Θ. για την εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων Εισηγητής: Ο Αν. Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Τσακίρης Γεώργιος.
5. Έγκριση παραχώρησης σκάφους στο Υπολιμεναρχείο Πόρτο Λάγους. Εισηγητής: ο Αν. Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Τσακίρης Γεώργιος.
6.Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου (Υφιστάμενο αρδευτικό έργο με ανοιχτούς αγωγούς του ΤΟΕΒ Ιάσμου) του Δήμου Ιάσμου της Π.Ε. Ροδόπης.
Εισηγητής: Δ/νση Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Ροδόπης, κ. Zηκόπουλος Κωνσταντίνος.
7.Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου (Ανόρυξη γεώτρησης, ύδρευσης Κοπτερού) του Δήμου Ιάσμου της Π.Ε. Ροδόπης
Εισηγητής: Δ/νση Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα
Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Ροδόπης, κ. κ. Zηκόπουλος Κωνσταντίνος.
8.Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου (Ανόρυξη και Αξιοποίηση Αρδευτικές γεώτρησης της ομάδας του Κουρκούτα Νικολάου στην περιοχή Γλυφάδας) του Δήμου Κομοτηνής της Π.Ε. Ροδόπης.
Εισηγητής: Δ/νση Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Ροδόπης, κ. κ. Zηκόπουλος Κωνσταντίνος.
9.Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου (Ανανέωση άδειας χρήσης αρδευτικού νερού γεώτρησης στον αναδασμό Ν. Καλλίστης) του Δήμου Κομοτηνής της Π.Ε. Ροδόπης από την κα Γκορίδου Ιωάννα.Εισηγητής: Δ/νση Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Ροδόπης, κ. κ. Zηκόπουλος Κωνσταντίνος.
10.Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου (Ανανέωση άδειας χρήσης αρδευτικού νερού γεώτρησης στον αναδασμό Μεσσούνης) του Δήμου Κομοτηνής της Π.Ε. Ροδόπης από την κα. Γκορίδου Ιωάννα.
Εισηγητής: Δ/νση Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Ροδόπης, κ. κ. Zηκόπουλος Κωνσταντίνος.
11.Έγκριση α) μεταβίβασης αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών της Π.Ε. Ροδόπης, λόγω διακοπής της επαγγελματικής τους δραστηριότητας β) τροποποίηση χορηγηθείσας επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών Π.Ε. Ροδόπης ως προς τα πωλούμενα είδη, και γ) οριστική διαγραφή αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών Π.Ε. Ροδόπης, λόγω διακοπής της επαγγελματικής τους δραστηριότητας»
Εισηγητής: Ο προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε Ροδόπης κ. Δελίδης Παντελής.
12.Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για την έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου: «Κατασκευή Πρόσβασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) στην Παραλία Κεραμωτής του Δ. Νέστου».
Εισηγητής: O Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσαλδαρίδης Ανατσάσιος .
13.Έγκριση σύναψης και σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852 /2010 μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης / Π. Ε. Δράμας και του Δήμου Δοξάτου, για την υλοποίηση του έργου: «Αρδευτικό Δίκτυο Φτελιάς», το οποίο είναι ενταγμένο στο τεχνικό πρόγραμμα της Π. Ε. Δράμας.
Εισηγήτρια : Η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κεφαλίδου Ανδρονίκη .
14. Θέματα λαϊκών αγορών της Π.Ε. Ξάνθης.
Εισηγήτρια : Η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σερεφιά Σουλτάνα
15.Θέματα λαϊκών αγορών της Π.Ε. Έβρου.
Εισηγητής: O Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κανελάκης Ιωάννης
16.Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για την έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης 72.762,15 τμ, στην περιοχή του Δ. Δ. Βώλακα (θέση Καλλίδρομον) του Δ. Κ. Νευροκοπίου, της Π. Ε. Δράμας του Κοντογιάννη Φώτιου του Αστερίου.
Εισηγητής: O Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος.
17.Γνωμοδότηση επί του αιτήματος του κ. Καμπάκα Βασιλειου για παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου του Υπουργείου Αγροτικής Οικονομίας & Τροφίμων στο Ν. Ξάνθης.
Εισηγήτρια : Η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαραγκού Γεωργία.
18. Συμπλήρωση της αρ. 458/2012 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Βαβίας Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου