bara

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Το ίδιο το κράτος μας εξουθενώνει !

Της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά
Μπορεί τα μέσα να μας δίνουν βήμα έκφρασης της ευαρέσκειας ή της απαρέσκειας ,μπορεί ,που συμβαίνει το προϊόν των λεγομένων να είναι εν πολλοίς δραστικό δηλητήριο αλλά και αυτό είναι ένδειξη ότι τα ευοίωνα μέτρα προστασίας του πολίτη ,μας τέλειωσαν και ο ίδιος ο πολίτης αναζητεί διεξόδους !Όταν όμως εκείνοι ,έστω οι λίγοι, ενδιαφέρονταν μόνο για τα άνομα συμφέροντά τους δεν γνώριζαν λέτε ότι αυτό θα πέσει οψέποτε, στις πλάτες των πολιτών;
Κι όμως το βαρύτερο είναι ότι ,ενώ τιμωρούνταν κατά καιρούς οι χ, ψ ,δεν προβλήθηκαν όταν έπρεπε τα εγκλήματα κατά της δημοκρατίας ,που έφεραν τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και κατέστησαν τον Έλληνα ,έρμαιο των πάσης φύσεως συμφερόντων!
Αυτοί που προστάτευαν τη δημοκρατία ως ιδιοκτησιακό καθεστώς ,αυτοί που παράνομα αλλά αθόρυβα υπέγραψαν την εικοσάχρονη σκλαβιά μας, αυτοί οι ωραίοι σαν Έλληνες-ηθελημένα γράφω σαν-αυτοί μας κατέστησαν ανελεύθερους ,αφοπλίζοντας τους πολίτες και δίνοντας όπλα στους δυνατούς -εκτός συνόρων -που ναι μας σκέπασαν μ’ ένα μαύρο πέπλο σιωπής και υποταγής!
Μας παγίδεψαν ,το καταλάβαμε αλλά ποιος αποτολμά την υπέρβαση!
Μας σκλάβωσαν το βλέπουμε αλλά ποιος θα αποτολμήσει να λύσει τα δεσμά.
Ιδού ο γόρδιος, επίκαιρος, ιδού το ’21 επίκαιρο ,πού είναι ο διαφωτισμός!
Είναι λέτε λύση εν έτει 2013 τα συσσίτια, οι φερέοικοι, οι αυτόχειρες, οι πεινασμένοι;
Ανεύθυνοι άνθρωποι σε υπεύθυνες θέσεις, ανεύθυνοι χειρισμοί προς ίδιον όφελος –τρόικα έξω, τρόικα μέσα, αποτέλεσμα αρνητικό, μόνο αρνητικό ,γιατί ναι ο λαός δεν ξεχνά τους μύδρους που εξαπέλυαν ο μεν προς τον δε ,ο λαός υποφέρει και δεν ηρεμεί παρακολουθώντας τα πολυδάπανα ταξίδια των πολιτικών με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων! Ας δώσουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις εντός συνόρων, ας σπάσουν τα δεσμά της ανεργίας με την εύρεση πόρων για τη μείωσή της, ας προσέξουν τη Θράκη που την εποφθαλμιούν άλλοι ,ας προσέξουν καλά ,πόσα αυτοκίνητα με Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορούν στην παραμεθόριο! Όχι ,δεν έχουμε Βούλγαρους τουρίστες όπως θα βόλευε να λέμε, έχουμε αγανακτισμένους Έλληνες ,που καταθέτουν τις ελληνικές πινακίδες και « φοράνε» ξένες, που για άλλη μια φορά αλώθηκαν και επιζητούν λύσεις εις την ξένη!
Όσοι με τον εγωκεντρισμό σας δεν εννοείτε να καταλάβετε πόσο υποφέρει ο κόσμος, όσοι συνεχίζετε να μας αντιμετωπίζετε οριζοντίως ,σας λέμε ότι η Ελλάδα παρήγε για αιώνες πολιτισμό και ξαφνικά προέκυψε η επίμονη κατάπνιξη όλων των πολιτισμικών δρωμένων ,με τους ανθρώπους τους, άφραγκους, ελεεινούς, απρόθυμους για κάθε εργασία, εξαιτίας της πενίας.

Οι πολίτες ,οι Έλληνες πολίτες έχουν και ψυχή και συνείδηση ,δεν είναι ίδιον της Δημοκρατίας να ασχολείστε ,όταν ασχολείστε μόνο με τα σώματα.
Μας αλώσατε, μας χειραγωγήσατε και σιγά-σιγά μας αποκτηνώνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου