bara

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας» από τον Σ.Β.Β.Ε για το 2012 στην Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου (Μύλοι Θράκης)

Τελετή απονομής βραβείων από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.)  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή
του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Η εκδήλωση έχει στόχο την ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλαδικών εκείνων επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε, ως μια ελάχιστη τιμητική αναγνώριση της επιτυχημένης δράσης τους σε ένα δυσμενέστατο οικονομικό κλίμα. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι βασική προτεραιότητα, εν μέσω της διεθνούς οικονομικής ύφεσης, πρέπει να είναι η στήριξη της βιομηχανίας της χώρας και η τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Μέχρι τέλος Μαΐου θα αλλάξουν πολλά πράγματα στο τραπεζικό σύστημα, το δημόσιο θα δώσει τα χρωστούμε στους δικαιούχους, θα τρέξει το ΕΣΠΑ, κάποια άλλα προγράμματα, θα πέσουν χρήματα στην αγορά από τις τράπεζες», είπε ο κ. Χατζηδάκης. Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρος Καράολου επισήμανε ότι με τις βραβεύσεις των βορειοελλαδιτών επιχειρηματιών αναδεικνύεται η «τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν» και υπογράμμισε ότι αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η ελληνική παραγωγή συνεχίζει να υπάρχει.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων των εταιρειών που διακρίθηκαν για την επιχειρηματικότητά τους το 2012. Το βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας», απονεμήθηκε στην Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου (Μύλοι Θράκης), το βραβείο «Εξωστρέφειας» στην εταιρία «Ελληνικοί Λευκόλιθοι ΑΕ», τον έπαινο «Εξωστρέφειας» η «Κρόνος ΑΕ», το βραβείο «Καινοτομίας» η «ΕΥΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ», το βραβείο «Περιβάλλον» μοιράστηκαν οι εταιρίες «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ» και «Α. Χατζόπουλος ΑΕ», το βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» πήραν οι εταιρείες «Βίκος» και «Ανατόμικ Χέλπ ΑΕ», το βραβείο «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση» οι «Ελβιάλ ΑΕ» και «Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ», ενώ το βραβείο «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση» πήραν οι εταιρείες «Κρι Κρι» και «Γιουριμάκ Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ρυζιού και Ζυμαρικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου