bara

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη τριών (3) ατόμων για λαθρεμπόριο φωτογραφικών μηχανών

Συνελήφθησαν χθες (8-4-2013) το βράδυ, σε χωριό της Αλεξανδρούπολη,τρία (3) άτομα, ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο διαφόρων εξαρτημάτων φωτογραφικών μηχανών. Σε βάρος των δύο (2) ημεδαπών η
σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις (3) δράστες να μεταφορτώνουν διάφορα εξαρτήματα φωτογραφικών μηχανών, από το όχημα τύπου VAN , με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 51χρονος, σε καρότσα μεταφοράς και στο ,.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, για τα οποία δεν κατείχαν τα απαιτούμενα παραστατικά.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:1.554 εξαρτήματα φωτογραφικών μηχανών (ιμάντες, θήκες, βάσεις, φορτιστές, καλώδια, μπαταρίες) δύο (2) ηλεκτρικά εργαλεία
εξακόσιες (600) κενές συσκευασίες
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους 27 εκατοστών και 57 κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Κατασχέθηκαν επίσης:
ένα (1) όχημα τύπου VAN
ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
μία (1) καρότσα μεταφοράς
το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου