bara

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

5o Πανθρακικό Αντάμωμα στη Προσοτσάνη Δράμας

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων οργανώνεται με αρωγό το Δήμο Προσοτσάνης και τη συμμετοχή των τοπικών συλλόγων(σύλλογο Μαυρολέυκης, Θρακική Εστία Δράμας και Θρακομικρασιατικό Σύλλογο Προσοτσάνης) το 5ο Πανθρακικό Αντάμωμα.Οι διήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 29 και 30 Ιουνίου 2013 στην πόλη της Προσοτσάνης και στην Τοπική Κοινότητα Μαυρολεύκης αντίστοιχα.Το 4ο Πανθρακικό Αντάμωμα που έγινε στην Πτολεμαίδα χαρακτηρίστηκε από τον κ. Χρόνη Αηδονίδη «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ». Συμμετείχαν 68 σύλλογοι με 1800 χορευτές.
Η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σ’ όλους τους συλλόγους μέλη της Π.Ο.Θ.Σ, στους συλλόγους μη μέλη και γενικότερα σε όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για τη Θράκη, να συμμετάσχουν στις εκδήλωσης με γνώμονα το τρίπτυχο «μουσική-χορός-φορεσιά».
Ο αριθμός των συμμετεχόντων (σε χορευτές και συνοδούς ) είναι ελεύθερος.
Το πρόγραμμα του διημέρου, οδηγίες, δελτίο και δηλώσεις συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (info@prosotsani.gr) και της Π.Ο.Θ.Σ (poths1991@yahoo.gr).
Ευελπιστούμε η φετινή συμμετοχή και επιτυχία να είναι τουλάχιστον αντάξια της προηγούμενης. Για την επίτευξη του στόχου αυτού πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δική σας συμβολή είναι σημαντική και κρίνεται αναγκαία, ως προς την προβολή του θεσμού, με ανακοινώσεις, προβολές, σποτ και γενικότερα με τον οποιοδήποτε προσφορότερο τρόπο που εσείς γνωρίζετε καλύτερα.
Κυρίες και κύριοι,
σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προώθηση και κάλυψη της εκδήλωσης Θρακικού Ελληνισμού που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής μας παράδοσης.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η οργανωτική επιτροπή
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Χατζόπουλος Ελευθέριος: 6945580930
Μάρτζιος Αθανάσιος : 6977237148

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου