bara

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) διαρρήξεις σπιτιών – επιχειρήσεων στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές.Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, έξι (6) διαρρήξεις σπιτιών – επιχειρήσεων και μία (1) απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος - Απρίλιος του 2013 και την 26-
12-2009.Συνελήφθη, την Κυριακή (7-4-2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Αναλυτικότερα, ο 22χρονος, την 6-4-2013 το βράδυ, διέρρηξε οικία στην Αλεξανδρούπολη, από την οποία αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά, ενώ κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη.
Ακολούθως, από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, προέκυψε ότι ο 22χρονος κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Απρίλιος 2013, διέρρηξε πέντε (5) οικίες και μία (1) επιχείρηση στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, από τις οποίες αφαίρεσε έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των 2.260 ευρώ και διάφορα αντικείμενα, χρυσαφικά – κοσμήματα, αξίας 9.600 ευρώ περίπου. Προέκυψε επίσης ότι την 26-12-2009, επιχείρησε να διαρρήξει μία οικία στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.
Σημειώνεται ότι ο δράστης, έχει απασχολήσει επανειλημμένα, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου