bara

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Βραβεύτηκαν οι μικροί πρωταθλητές του Εθνικού από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Ένα ιδιαίτερα χαρούμενο απόγευμα έζησαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες στίβου του Εθνικού, μιας και βραβεύθηκαν από τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης Ευάγγελο Λαμπάκη, για τη νίκη που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο, στο πρωτάθλημα Θράκης Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’(12-13 ετών).
Οι μικροί εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές πήραν από τα χέρια του Δημάρχου τα κύπελλα νίκης στο ομαδικό αγοριών και κοριτσιών, φωτογραφήθηκαν μαζί του και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους, για να γευθούν κι άλλες χαρές του κλασσικού αθλητισμού.Τον Δήμαρχο υποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος με τον έφορο του Κώστα Πατερόπουλο, να αναφέρεται στον βασικό στόχο της ομάδος, ο οποίος είναι η ποιοτική παροχή αθλητικών υπηρεσιών στους αθλούμενους της πόλης και τις οικογένειες τους. Η ανάπτυξη του αθλητισμού παραμένει το ζητούμενο και έπεται ο πρωταθλητισμός, ο οποίος και αφορά λιγότερα άτομα. Η επιτυχία αυτή δικαιώνει τις προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών και της διοίκησης, δίνοντας ελπίδες για τη συνέχεια. Τέλος ο έφορος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την μέχρι τώρα στήριξη και συνεργασία, θυμίζοντας ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει αγορευτεί επίτιμο μέλος της διοίκησης του στίβου.
Ο Δήμαρχος έδειξε πολύ ευδιάθετος ανάμεσα στους αθλητές, τονίζοντας την συμβολή τους αθλητισμού στην ανάπτυξη των προσωπικοτήτων τους και την ανάγκη που έχει η κοινωνία, να είναι τα μέλη της, αθλητές στην ψυχή και το σώμα. Συνεχάρη το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού για την πρόοδο και την οργάνωση την οποία επιδεικνύει, ενώ υποσχέθηκε να είναι δίπλα του στις όποιες απαιτήσεις υλικοτεχνικής υποδομής απαιτούνται.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος απένειμε τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες αγοριών και κοριτσιών και ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού κέντρου του Δήμου, Σάββας Σεφεριάδης τα διπλώματα σε όλους τους νικητές. 
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το κλειστό προπονητήριο του σταδίου, όπου η διοίκηση του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικού έκανε στο Δήμαρχο συγκεκριμένη πρόταση επέκτασης του, με την συμπαράσταση και του προέδρου των κριτών στίβου και βετεράνων αθλητών Γιάννη Μπαρμπαγιάννη. Συγκεκριμένα προτείνεται η προς δυσμάς ή ανατολάς επέκταση του κλειστού για την αύξηση του σκεπαστού χώρου προπόνησης, μιας και οι ανάγκες της πόλης, για την άθληση στον κλασσικό αθλητισμό έχουν τουλάχιστον διπλασιασθεί από τότε που χτίστηκε, πριν 30 και πλέον χρόνια. Ο Δήμαρχος έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και υποσχέθηκε να βρει λύση, μελετώντας με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν στο θέμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου