bara

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Χωρίς ουσιαστικούς λόγους το κλείσιμο της "ΑΡΓΩ" στην Αλεξανδρούπολη

Η καφετέρια 'Αργώ" στην Αλεξανδρούπολη έκλεισε για δέκα μέρες μετά από καταγγελία γείτονα της καφετέριας που ενοχλείται από τον θόρυβο;; της.Η άποψη μας ως περιπατητές της παραλιακής ή και σαν πελάτες της καφετέριας είναι ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη ενόχληση ή από θόρυβο ή από κάτι άλλο στην περιοχή.Επίσης οι κάτοικοι της παραλιακής που
λόγω της πολεοδομικής μορφής της πόλης, αλλά και για πολλά χρόνια μη εκμετάλλευσης της δυτικής ζώνης του λιμανιού, έχει πολύ μικρή έκταση πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι ιδιοκτήτες της κατοικίας τους και όχι και της παραλίας.Σε αυτήν θα βγουν να περπατήσουν ή να δροσιστούν τις μέρες του καλοκαιριού οι κάτοικοι της υπόλοιπης πόλης ή και των κοντινών χωριών.Αφήστε που θέλουμε να φέρουμε και τουρίστες από κοντινές και όχι μόνο χώρες.Σήμερα για παράδειγμα υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες από Τουρκία που αντικρίζουν μια σκοτεινή παραλιακή.

6 σχόλια:

  1. oi nomoi bghkan gia olous. Sto video eipe apisteyta psemata. Exei kanei to anapsiktirio bar. Meta toy ftaine oi alloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχετε πάει καμία βόλτα από τα μαγαζιά της πόλης? οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους όπως είπατε.Οι καταγγελίες γίνονται ανώνυμες ή με ψευδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μην έχει η επιχείρηση την δυνατότητα να το ελέγξει. σύμφωνα με τον νόμο υπάρχει το δικαίωμα να γίνει μέτρηση στο σπίτι του καταγγέλλοντα γα να διαπιστωθεί οτι υπαρχει ενοχληση. οι ανώνυμες καταγγελίες και τα ανώνυμα σχόλια μπορουν να χαρακτηριστούν το λιγοτερο άνανδρα. το σχολιο γινεται απο Καραγεωργιου Νουλη κυριε ανωνυμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις πήγαμε με την παρέα μας και δε μπορούσαμε να μιλήσουμε, Κυριακή πρωί μετά την εκκλησία είπαμε λίγο να χαμηλώσει και δεν μπορούσε. Το επόμενο Σαββατόβραδο τα ίδια ούτε να καθίσεις άσε που όταν είχε κέφια ο dj ή το αφεντικό που τα επινε στο μπαρ ανέβαζε κι άλλο τον ήχο . Σηκωθήκαμε και φύγαμε στην πόρτα ήταν η αστυνομία με τα ντεσιμπελόμετρα. Την Δευτέρα μάθαμε ότι τους πήραν μέσα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο δυστυχως ή ευτυχώς με τα λογια δεν αποδεικνυουμε τιποτα.το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι αν σας ενοχλει η μουσικη στα μαγαζια καθηστε σπιτι σας πιο ησυχα και πιο οικονομικα και αν το μαγαζι σας ενοχλει και στο σπιτι σας φωναξτε τους αστυνομικους με τα ντεσιμπελομετρα εκει για να αποδειξετε την ηχορυπανση που σας προαλει η Αργω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από όπου έχει περάσει ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας έχει αφήσει ιστορία όπως φαίνεται. Εμας μας είχε αλλάξει τα φώτα στην Απολλωνιάδα. Έχει προϊστορία με καταστήματα της νύχτας και πάντα του έφτεγαν οι αρχές. Τώρα τα έβαλε με την αστυνομία και τα δικαστήρια . Γυρνάει με το μαύρο αμάξι του χωρίς πινακίδες και δίπλωμα. Σας το λέω είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία και ασφάλεια. Τίποτα άλλο φίλοι προστάτες του που σας πείραξε το σκοτάδι. Πείτε στο Δήμαρχο να βάλει φώτα. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαστε γελίοι... θέλετε να πεθάνετε την πόλη! να την κάνετε νεκροταφείο! Κ.Μαρινήδη μετα την εκκλησία μόνο στα νεκροταφία θα είχατε ισυχία.. ετσι την θέλετε την πόλη μας? οσο για τον Dj έχε το νου σου... Κ.Χριστοδούλου.. μπορείτε σας παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τα στοιχεία σας καλήτερα.. ελάτε απο το μαγαζί, και πείτε αυτά που τα λέτε ανώνημα εδω... να δούμε πόσο επικίνδυνος ειναι ο δικηγόρος οταν σας κάνει μήνηση για όλα αυτα που λέτε.. ανώνημα... όλα τέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή