bara

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τρεις Σύροι προσπαθούσαν να παραλάβουν παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (26-4-2013) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 32 και 33 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να προωθήσουν
στο εσωτερικό της χώρας ομάδα μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν σε αγροτική οδό, τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εντός των οποίων και πέριξ αυτών, ήταν τρία άτομα. Στη θέα των αστυνομικών, τα άτομα τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως οι δύο εξ αυτών ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, προβάλλοντας κατά τη σύλληψη σθεναρή αντίσταση.Πλησίον των οχημάτων, σε θαμνώδη έκταση, ανέμενε μια ομάδα μη νομίμων μεταναστών, οι οποίοι μόλις αναλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν επίσης σε φυγή. Κατόπιν σχετικών αναζητήσεων από τους αστυνομικούς, εντοπίσθηκαν πέντε (5) από τους μη νόμιμους μετανάστες και συνελήφθησαν.Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι διακινητές μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιβιβάσουν τους μη νόμιμους μετανάστες στα οχήματα και να τους προωθήσουν στο εσωτερικό της Χώρας. Επίσης προέκυψε ότι για το ένα από τα οχήματα έχει δηλωθεί κλοπή σε περιοχή της Αττικής, πριν από ενάμιση μήνα περίπου.
Κατασχέθηκαν τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου