bara

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συλλήψεις στο Διδυμότειχο για ανθρωποκτονία,ναρκωτικά και οπλοκατοχή

.Συνελήφθησαν προχθες (27-5-2013) το βράδυ, στο Διδυμότειχο τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 28, 21 (άνδρες) και 22 (γυναίκα) ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας,πώληση ναρκωτικών, παράνομης οπλοκατοχής, κατοχής βεγγαλικών και αντίστασης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών περί διακίνησης ναρκωτικών από τον 28χρονο, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο επιχείρησης εντόπισαν τους δύο δράστες, ηλικίας 28 και 22 ετών να αναμένουν μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ λίγη ώρα αργότερα προσέγγισε στο σημείο ο 21χρονος, οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο και πραγματοποίησαν συναλλαγή ναρκωτικών.
Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες. Κατά την προσπάθεια σύλληψης, ο 21χρονος ανέπτυξε ταχύτητα με το δίκυκλο και κινήθηκε κατά των αστυνομικών, ένας από τους οποίους, στην προσπάθειά του να αποφύγει την παράσυρση από αυτό, τραυματίσθηκε ελαφρά. Οι άλλοι δύο δράστες, επιβαίνοντες στο όχημα, με οδηγό τον 28χρονο, ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον των αστυνομικών, ο οποίοι κατάφεραν να το αποφύγουν.
Οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή, καταφέρνοντας αρχικά να αποφύγουν τη σύλληψη, πλην όμως μετά από σχετικές αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη και σε χωριό του Διδυμοτείχου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των δύο δραστών ηλικίας 28 και 22 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
2 πτυσσόμενα μαχαίρια, μήκους 20 και 24 εκατοστών
1 πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό)
1 ρόπαλο
4 κουτιά με φωτοβολίδες
1 πυρσός
1 δακρυγόνο σπρέι
2 ηλεκτρονικές ζυγαριές
2 κινητά τηλέφωνα
Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου