bara

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για κόμματα και πολιτικούς στον Ν.Έβρου

Δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για την εφημ.ΓΝΩΜΗ στο Νομό Έβρου
Σταθερά πρώτη με απόσταση ασφαλείας, παραμένει η Νέα Δημοκρατία στις προτιμήσεις των Εβριτών, στη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ. Παρά την βαθειά κρίση που περνά η χώρα μας και την μεγάλη 
αμφισβήτηση που δέχεται το
πολιτικό μας σύστημα, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί για τους Εβρίτες, μακράν την πιο αξιόπιστη επιλογή διακυβέρνησης της πατρίδος μας. Η Νέα Δημοκρατία εκτιμάται, με την αναγωγή στα έγκυρα, ότι θα ψηφιζόταν από το 36,5% των Εβριτών, ο ΣΥΡΙΖΑ από το 16,9%, η Χρυσή Αυγή από το 13,3%, το ΠΑΣΟΚ από το 11%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από το 6,2%, η ΔΗΜΑΡ από το 4,4%, το ΚΚΕ από το 3,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι από το 2,3%, ενώ άλλο κόμμα θα ψήφιζαν 6,2%. 
Σε βουλευτικό επίπεδο ο Κυριάκος Γεροντόπουλος είναι ο μοναδικός Βουλευτής του Έβρου που κρίνεται με θετικό ισοζύγιο δημοφιλίας από τους πολίτες, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο εκδότης της ΓΝΩΜΗΣ κ.Γιάννης Λασκαράκης, σε συνέντευξη του στο Maximum FM(9/5/2013). Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όσον αφορά τους Βουλευτές Έβρου: Κυριάκος Γεροντόπουλος με 44% θετικές και 40% αρνητικές γνώμες, Αλέκος Δερμεντζόπουλος με 41% θετικές και 44% αρνητικές γνώμες, Γιώργος Ντόλιος με 39% θετικές και 52% αρνητικές γνώμες και Μαρίνος Ουζουνίδης με 27% θετικές και 28% αρνητικές γνώμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου