bara

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Νέα Δημοκρατία:φοβικό σύνδρομο και αδιέξοδα..

Γράφει ο Φαροφύλακας
Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί το φοβικό της σύνδρομο απέναντι στο λαό και τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί.Ενώ η απόφαση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ είχε σωστή αφετηρία στην ουσία της, η ξαφνική απόφαση του αποφασίζουμε και την κλείνουμε την ίδια μέρα μαύρισε
τις οθόνες και τις ψυχές μας και οδήγησε την τρικομματική κυβέρνηση σε αδιέξοδο που πιθανόν να οδηγήσει σε αδιέξοδες όπως δείχνουν οι σφυγμομετρήσεις εκλογές.Δεν θα ήταν ποιο σωστό να δρομολογηθούν με διάλογο οι εξελίξεις στην ΕΡΤ και να μην δείξει η Νέα Δημοκρατία τον φόβο της απέναντι στο πρόβλημα.Αυτό το φοβικό σύνδρομο η ανυπαρξία διαλόγου και οι ξαφνικές αποφάσεις χαρακτηρίζουν και τις κομματικές διαδικασίες.Η Νέα Δημοκρατία οδηγείται σε συνέδριο στο οποίο καμιά διαδικασία δεν τηρήθηκε και καμιά διαβούλευση δεν προχώρησε.Καταστατικά του συνεδρίου προηγείται η εκλογή καινούργιων Τοπικών και Νομαρχιακών επιτροπών και στο συνέδριο εκλέγεται κεντρική επιτροπή.Σε αυτό το συνέδριο τίποτα από αυτά δεν γίνεται η δε εκλογή συνέδρων γίνεται με διαδικασίες τέτοιες ώστε να γίνουν γνωστές από λιγότερους.Αγνοεί φαίνεται ο κ.Σαμαράς αυτά που με πάθος έλεγε για κόμμα ανοιχτό κόμμα στην κοινωνία.Στις διαδικασίες για εκλογή συνέδρων στην Νομαρχιακή Έβρου δεν ενημερώθηκαν οι έχοντες δικαίωμα να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να προσέλθουν στην ψηφοφορία 171 από τους 350 και πλέον έχοντας δικαίωμα να ψηφίσουν.Άλλωστε λόγω έλλειψης ενημέρωσης υπήρχαν μόνο 15 υποψήφιοι όσοι και οι εκλεγμένοι.

2 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείτε θα γίνει νέο συνέδριο με τη συμμετοχή και του ΠΑΣΟΚ ώστε να προκύψει ένα νέο μεγάλο κόμμα. θα ονομαστεί ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΑΣΟΚ. Διαλέξτε όνομα ή προτείνετε κάποιο εσείς. Με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μετά την σημερινή εξέλιξη και τον εναγκαλισμό Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σωστή η ανάλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή