bara

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ημερίδα «Έλεγχος υδάτινων πόρων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Τραϊανούπολης»

Η ημερίδα πραγματοποιείται από την ΔΕΥΑΑ στα πλαίσια ενημέρωσης για το έργο, το οποίο υλοποιήθηκε από την Ένωση Επιχειρήσεων "ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕ" ,
« Έλεγχος υδάτινων πόρων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Τραϊανούπολης».
6/6/2013 από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Astir-
Egnatia».Το έργο έχει ως σκοπό την ορθότερη διαχείριση των υδάτων που υδρεύουν την περιοχή. Αναπτύχθηκε ένα δίκτυο συνεχούς παρακολούθησης του υδάτινου όγκου της λίμνης Διποτάμου τόσο σε ποσοτικές όσο και σε ποιοτικές παραμέτρους, που είναι σε θέση να παρέχει κάθε στιγμή χαρακτηριστική εικόνα της ποσότητας και της ποιότητας του πόσιμου νερού που διακινείται στη λίμνη.
Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του προγράμματος «Ελέγχου υδάτινων πόρων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Τραϊανούπολης» πραγματοποιήθηκε τις 3/6/13 σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για την εγκατάσταση ενός δικτύου συνεχούς παρακολούθησης του υδάτινου όγκου, που είναι σε θέση να παρέχει κάθε στιγμή χαρακτηριστική εικόνα της ποσότητας και της ποιότητας του πόσιμου νερού που διακινείται στη λίμνη στον υδροταμιευτήρα και καλύπτει τις ανάγκες υδροδότησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

1 σχόλιο:

  1. γιατι σε ξενοδοχειο και οχι δτο δημοτικο θεατρο;
    ποιος πληρωνει την παρουσιαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή