bara

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πρόσκληση 12ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις 24- 07- 2013 ημέρα Tετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
1. Παρουσίαση των Έργων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διεθνών Σχέσεων ,της ΠΑΜΘ. 
Εισηγητής : Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ροδόπης κ. Παύλος Δαμιανίδης. 
2. Πρόταση σχεδιασμού και κατάρτισης αναπτυξιακού προγραμματισμού περιόδου 
2014 – 2020 Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγρ/σμού, 
Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Καλούδης 
3 Έγκριση τροποποίησης αποφάσεων ορισμού υπαλλήλων για την υπογραφή Επιταγών, Εντολών Μεταφοράς που εκδίδονται από όλους τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Εντολών Πληρωμών Τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, καθώς και των Εντολών Εκτέλεσης Αρχείου Μεταφορών Πίστωσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. 
Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καβάλας κ. Αρχέλαος 
Γρανάς. 
4. Έγκριση αποδοχής των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την έγκριση του έργου με τίτλο «Δυνατότητες βελτιστοποίησης της διαχείρισης της παραγωγής και της διάθεσης των οστρακοειδών στη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», (ακρωνύμιο: «SHELL_OPT»), στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 και ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ως φορέα παρακολούθησης του οικονομικού αντικειμένου του έργου. 
Εισηγητής: O αν. Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Και Κτηνιατρικής κ. Γεώργιος Τσακίρης . 
5. Έγκριση οριστικής ανάκλησης ή μη τεσσάρων επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, της Π.Ε Ξάνθης. 
Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Γερομάρκος. 
6. Έγκριση οριστικής ή μη ανάκλησης της υπ΄ αρ. 597/2007 επαγγελματικής άδειας του Μπακιρτζή Σωτηρίου του Παναγιώτη πωλητή λαϊκών αγορών, της Π.Ε Έβρου . 
Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Γερομάρκος. 
7. Συγκρότηση Επιτροπής καθορισμού Λατομικών Περιοχών στην Π.Ε Εβρου ,σύμφωνα με το Ν. 4001/2011. 
Εισηγήτρια : Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Εβρου κ. Γεωργία Νικολάου . 
8. Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής Συμβασης πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του έργου:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ φΙΛΙΠΠΩΝ(ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΟΥ)» 
Εισηγητής : Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς. 
9. Εγκριση Υποβολής Πρότασης Ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013»,με Άξονας Προτεραιότητας 3: «Υποδομές και Υπηρεσίες Προσπελασιμότητας στην Π-ΑΜΘ»,της Θεματική Προτεραιότητα 23: «Περιφερειακές / Τοπικές Οδοί», της πρόσκλησης 84 της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας ΑΜΘ. 
Εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καβάλας κ. Αρχέλαος 
Γρανάς. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου