bara

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου της 'Πολιτεία Θράκης" για το θέμα της επένδυσης των χρυσωρυχείων

Τέλος Εποχής. Τέλος στα ψέματα και στην υποκρισία.Τέλος στις απειλές και τους τραμπουκισμούς.
Ήμασταν εκεί. Τα ζήσαμε. Τα είδαμε με τα μάτια μας. Όλη η κοινωνία μπορεί πλέον να δει την αλήθεια.
Την Παρασκευή 26/7, πολίτες του Έβρου και της Ροδόπης ανταποκριθήκαμε μαζί με τα μέλη της κίνησης υπέρ των επενδύσεων από τις Σάππες, στην ανοιχτή πρόσκληση
του κ. Λαμπάκη για να ανταλλάξουμε απόψεις με τα μέλη της Διανομαρχιακής και να διατρανώσουμε τις θέσεις μας.
Ο φακός κατέγραψε όλη την αλήθεια. Δεχτήκαμε απροκάλυπτα επίθεση με ύβρεις και ανήθικες εκφράσεις από γνωστό στενό συνεργάτη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.
Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι την σύλληψη δημοσιογράφου που κατέγραφε την εκδήλωση, για τροχαίες παραβάσεις με πρόστιμο 70 ¤!!! Και όλο αυτό γιατί ο Δημοσιογράφος αρνήθηκε τις εντολές να πάψει να κάνει την δουλειά του.
Μέσα στο ίδιο μας το σπίτι προσπάθησαν να φιμώσουν εμάς ενώ επέτρεψαν την έκφραση στον τρομοκράτη Τολη Παπαγεωργίου από την Χαλκιδική. Αυτόν που δηλώνει δημόσια ότι επιθυμεί στον αγώνα του νεκρούς, παιδιά με σπασμένα κεφάλια και καταστροφές για να μπει στην ιστορία και να εξυπηρετήσει τους σκοτεινούς σκοπούς του.
Αυτός είναι ο μέντορας και ο καθοδηγητής του κυρίου Λαμπάκη και των «ειρηνικών» μελών και «φιλήσυχων» πολιτών της Διανομαρχιακής επιτροπής κατά του χρυσού.
Ο κ. Δήμαρχος αποχώρησε για να αποδράσει από την αλήθεια.
Μπορεί να ονειρεύεται να σταματήσει μπουλντόζες, αλλά την κοινωνία δεν μπορεί να την σταματήσει.
Επιτέλους οι πολίτες μίλησαν. Δεν μας πτοούν πλέον οι απειλές και οι απολίτιστες επιθέσεις των μελών της Διανομαρχιακής. Η Θράκη ανήκει στους Θρακιώτες. Δεν είναι κτήμα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και της ομάδας κρούσης του.
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου