bara

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

25 Αυγούστου 2013 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών με τους Μότο-δρομείς.

Η 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών από τις 18 Αυγούστου 2013 μέχρι 4 Οκτωβρίου 2013 διασχίζει όλη την ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα , περνώντας από όλες τις πόλεις και τα νησιά της χώρας μας μεταφέροντας την φλόγα της αγάπης και το μήνυμα,¨να γίνει η Ελλάδα Αυτάρκεις από Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα "
Με την ευγενική συνεργασία των μοτοσικλετιστών προγραμματίζεται στις 25 Αυγούστου 2013 να περάσει από όλες τις πόλεις και χωριά της Θράκης και της Αν. Μακεδονίας , ξεκινώντας από το Ορμένιο του Έβρου μέχρι το Κοκκινόχωμα Καβάλας, για να δώσει το μήνυμα της Αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς με την «Φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας»..
Η αγάπη του Ανθρώπου για τον Άνθρωπο , δεν έχει όρια ούτε σύνορα .
Είναι το μήνυμα της Αλληλεγγύης και της Αγάπης μεταξύ των Ανθρώπων, που μεταφέρουν οι χιλιάδες δρομείς από πόλη σε πόλη σε όλη την Ελλάδα , της πραγματικής Αγάπης μέσα από την Εθελοντική Προσφορά Αίματος για τον Άγνωστο πάσχοντα Συνάνθρωπό μας.
Το Εθελοντικό Αίμα που σε πολλούς το παρέχει ο Θεός απλόχερα.
Το πολύτιμο αυτό αγαθό που,στον ασθενεί, δίνει Ζωή,στον χρόνιο πάσχοντα, δίνει Ελπίδα,στην μάνα που γέννησε, της δίνει χαρά και δύναμη να αγκαλιάσει το παιδί της και να το μεγαλώσει με το αναντικατάστατο μητρικό γάλα.
Ο Εθελοντής Αιμοδότης προσφέρει το αίμα που του περισσεύει, χωρίς κόπο χωρίς κόστος και γνωρίζει ότι αξίζει όσο η ΖΩΗ ενός συνανθρώπου του .
Πρόσκληση προς όλους τους Φορείς και τους ΣΕΑ του Έβρου.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και σας προσκαλούμε στην τελετή εκκίνησης που θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ιερού Ναού στο Ορμένιο Έβρου, μετά την Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2013 στις 10:00 το πρωί.
Σας παρακαλούμε να είστε όλοι εκεί για να δώσετε δύναμη στους συμμετέχοντες, αλλά και να αποδώσουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στους Ασθενείς συνανθρώπους μας, αλλά και ιδιαίτερη εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες .
Επίσης θέλουμε να σας ενημερώνουμε ότι, και αυτήν την χρονιά η {λαμπαδηδρομία} πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία όλων των Μοτοσικλετιστών της λέσχης Αν. Μακ. Θράκης, οι οποίοι εθελοντικά προσφέρθηκαν να διανύσουν αυθημερόν όλη την διαδρομή, από το Ορμένιο Έβρου, μέχρι την Καβάλα αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ .
Με εκτίμηση, 
Πρόεδρος                                       Γραμματέας

6972605934                                   6973080111

Χρύσα Καζαντζοπούλου          Αναστάσιος Κοντακίδης
Στις παρακάτω αναγραφόμενες πόλεις θα υπάρχουν ολιγόλεπτες στάσεις για την παράδοση – παραλαβή της «Φλόγας της Αλληλεγγύης » από τους εκάστοτε τοπικούς Συλλόγους.
1. ΣΕΑ Ορμένιου, 
2. ΣΕΑ Ορεστιάδας, 
3. ΣΕΑ Διδυμότειχου, 
4. ΣΕΑ Σουφλίου, 
5. ΣΕΑ Λαβάρων, 
6. ΣΕΑ Τυχερού, 
7. ΣΕΑ Φερών, 
8. ΣΕΑ Τραϊανούπολη – Μαΐστρου, 
9. ΣΕΑ Αλεξανδρούπολης, 
10. ΣΕΑ Σαπών, 
11. ΣΕΑ Κομοτηνής, 
12. ΣΕΑ Ιάσμου, 
13. ΣΕΑ Ξάνθης, 
14. ΣΕΑ Καβάλας, 
15. ΣΕΑ Κοκκινόχωμα Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου