bara

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Πολιτών "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ"

Μέσα σε ένα παραλήρημα έπαρσης και άκρατου λαϊκισμού, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στην ραδιοφωνική συνέντευξη του στο ράδιο MAXIMUM, ανάμεσα σε άλλα θέματα, παρουσίασε το νέο του όπλο εναντίων της επένδυσης των Χρυσωρυχείων και ενάντια στους πολίτες που στηρίζουν τις επενδύσεις στην περιοχή.Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να θυσιάσει την ζωή του για να σώσει τους κατοίκους της Θράκης και ολόκληρης της Ελλάδας από τα Χρυσωρυχεία.
Αυτό κάτι μας θυμίζει……..
Έχει αντιληφθεί φαίνεται ότι η μέχρι τώρα απειλή του για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου δεν πιάνει τόπο (είναι άνευ ουσίας) και επιστρατεύει πιο βαριά όπλα.
Δύο χρόνια πριν όταν δέχθηκε την εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του από τον σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, του δήλωσε ότι προσφέρει 5 χρόνια από τη ζωή του για να μην γίνει το έργο χρυσού στο Πέραμα. Η προσφορά τώρα βελτιώθηκε και αφορά όλη τη ζωή του κ.Λαμπάκη.
Οι πολίτες παρακολουθούμε άναυδοι και αναρωτιόμαστε ποιο είναι το όριο της υποκρισίας και του λαϊκισμού του αξιότιμου, κατά τα άλλα, ακτιβιστή Δημάρχου. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης δεν θα θυσίαζε ούτε μια ώρα από την ζωή του, στον βωμό οποιουδήποτε αγώνα. Τα παχιά λόγια ξεστομίζονται εύκολα εκ του ασφαλούς, αλλά δεν πείθουν κανέναν.
Λέγοντας ότι με το κορμί του θα σταματήσει τα μηχανήματα, ξεχνάει πώς αν ξεκινήσουν να δουλεύουν θα σημαίνει ότι η επένδυση έχει νόμιμα δανειοδοτηθεί.
Ποιος νόμος είναι αυτός λοιπόν, που θα του επιτρέψει να παρανομήσει;
Ένωση Πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου