bara

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

¨Η Μικρή Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων 2013¨στην Αλεξανδρούπολη

¨Η Μικρή Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων 2013¨.
''Από την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί αν θα είμαστε ενωμένοι.''
Με αυτό το σύνθημα και με έμπνευση ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΑΡΓΩ¨ διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους διάφορες παιδικές εκδηλώσεις με δημιουργικές απασχολήσεις. Πιστεύουμε πως στη κρίση, είναι σημαντικό να έχουν τα παιδάκια μας πίστη στον εαυτό τους, στους γονείς τους, στις οικογένειές τους και στην κοινωνία με ευαισθησία.
Οι πετυχημένες διοργανώσεις του INTERNATIONAL ALEXANDROUPOLIS Dance Festival, Latin & Break Dance, για νέους, επί 10 χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε ότι η εκδήλωση που θέλουμε να αναπτύξουμε στη πόλη μας και που πιστεύουμε ότι την έχει ανάγκη ο τόπος μας, θα υποστηριχθεί από όλους με αγάπη. Καλούμε τους μικρούς μας φίλους του τόπου μας να συμμετέχουν σε μια παιδική γιορτή με δράσεις για τους μικρούς δημότες μας και πιστεύουμε πως ένας νέος θεσμός θα γεννηθεί.
Με αυτή την σκέψη καλούμε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨, σε συνεργασία με το γραφείο Σ.Ε.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα του ¨Πολυκοινωνικού¨ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε μια σειρά δράσεων, εκδηλώσεων και διαγωνισμών για τους μικρούς μας δημότες 20/12/2013 και ώρα 19:00 όπου θα πραγματοποιήσουμε μικρές παραστάσεις για να αναδείξουμε τα ταλέντα των συμμετεχόντων (10 πριγκίπισσες έως 12 χρονών με τους καβαλιέρους τους) που θα διαγωνιστούν στο χορό, στο τραγούδι, στη ζαχαροπλαστική κτλ.
Είσοδος ελεύθερη
Η προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨ για ένα ¨Παραδεισένιο Κόσμο που μας ενώνει¨ με πολιτιστικές δράσεις, δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης, θα συνεχιστεί για άλλες 10 μέρες στο χωριό του Αϊ Βασίλη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας σε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.
Ζητάμε λοιπόν την διαβεβαίωσή σας για την εξασφάλιση από μέρους σας κάθε δυνατής βοήθειας. Ζητάμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε με τα παιδιά σας στο χώρο της εκδήλωσης.
Πληροφορίες : στο Γραφείο Σ.Ε.Μ. - Υπεύθυνη Έλενα Τατεβοσιάν, στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη – 2).
Γραφείου Σ.Ε.Μ. τηλ.: 2551026298 Email: sem_alexandroupoli@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου