bara

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση 1ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις 15-1-2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:1.Έγκριση Προγράμματος Έργων και Εργασιών Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2014, της Δ/νσης Δασών Ν.Ροδόπης.
Εισηγήτρια: H Aν. Προϊσταμένη της Δ/νσης Δασών Ν. Ροδόπης κα Μαρίνα Γκοτζαρίδου.
2.Έγκριση Προγράμματος Δασικών έργων και Εργασιών Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2014, της Δ/νσης Δασών Ν. Καβάλας.
Εισηγητής: Ο Δ/ντης Δασών Ν. Καβάλας κ. Ιωάννης Καπετανγιάννης.
3.Έγκριση Προγράμματος Έργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έτους 2014 .
Εισηγητής: ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Καλούδης.
4.Έγκριση 1ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού και ο Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Οικονομικού Έτους 2014.
Εισηγητής : Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τρύφων Εξάρχου.
5.Oρισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής αρμοδιότητας τoυ Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
Εισηγητής : Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ιωάννης Τελλίδης.
6.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με το Υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης και την ΔΕΘ –HELEXPO με τίτλο « Συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις τουρισμού και πρωτογενούς τομέα»
Εισηγητής: ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Καλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου