bara

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τρομοκρατικά χτυπήματα..τρομολαγνεία και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης

ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
e-mail: panosmandalos@yahoo.gr.
Όπως κάθε φορά, που θα γίνουν απεργίες, μεγάλες διαδηλώσεις και θα περάσουν νομοσχέδια που θα είναι επώδυνα για την καμπούρα μας ..θα γίνει κάτι …θα το ονομάσουνε τρομοκρατική ενέργεια και θα αποσυντονίσει την κοινή γνώμη. Οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ θα πέσουν με τα μούτρα στο συμβάν και θα περάσουνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Πριν ήταν η δολοφονία του αδικοχαμένου νέου, από Χρυσαυγίτες, μετά, η άνανδρη επίθεση από αγνώστους στους ανυποψίαστες Χρυσαυγίτες, έξω από τα γραφεία της Χ.Α., που ακόμα δεν εξιχνιάστηκε και η ωραία ιστορία της μικρής Μαρίας που ακόμα δεν έχει βρει άκρη. Στο τέλος πέρασαν νομοσχέδια και όλα καλά και ωραία. Και ενώ κοιτούσαμε αυτά, η τσέπη μας συνεχώς άδειαζε, η ανεργία κάλπαζε η φορολογία αυξανότανε και νέες απολύσεις, συνεχώς ερχότανε.
Έτσι και τώρα. Εν μέσω αποκαλύψεων για τις παχυλές μίζες πολλών εθνοσωτήρων μας, που δούλευαν ..για το καλό μας ..αλλά τον λογαριασμό τον έστελναν στις of shore στις τσέπες τους, έκατσε η τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του Γερμανού πρόξενου. Και φυσικά κάθε τρομοκρατική ενέργεια είναι καταδικαστέα, αφού αποτελεί κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος δια της βίας.
Αλλά για ποιου δημοκρατικού πολιτεύματος μιλάμε και για πια βία, όταν το δημοκρατικό πολίτευμα, έχει καταπατηθεί από τους ίδιους τους κυβερνώντες και η πολιτική και ηθική βία είναι στα σπίτια μας, μέσω των ΜΜΕ. Θα πεινάσετε και θα δυστυχήσετε να δεν πληρώσετε ..θα σας κόψουν τις συντάξεις και τους μισθούς σας, αν δεν μας ψηφίζεται ..και πουλάν αθόρυβα τον βιός μας, χωρίς να μας ρωτήσουν, αφού λίγα ποια νομοσχέδια περνούν από την βουλή, ενώ οι υπουργοί που τα κατεβάσουν με περίσσιο θράσος, αφού δεν είναι ούτε καν εκλεγμένοι περνούν τα πάντα δια πυρός και σιδήρου.
Και επιτέλους μετά από 30-40 χρόνια σκανδάλων, έσκασε η βόμβα και κάποιοι άρχισαν να κελαηδάνε.
Και φυσικά οι μίζες για τα εξοπλιστικά πιάνουν και τα υποβρύχια. Και φυσικά τα υψηλά στελέχη. Αν είδατε έγινε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο πιάνοντας μικροαστούς, που δίνανε μίζες σε μερικά μικρά κεφάλια…10-20.000 ευρώ ..για τα πολλά όμως ούτε λόγος, αφού διαπλεκόμενοι είναι οι μεγάλοι….4,5 δις τα υποβρύχια, 13 δις οι Ολυμπιακοί αγώνες και κανείς δεν μιλά, πολλά δις τα αεροπλάνα και τα πλοία και πάει λέγοντας. Ο κόσμος ή μάλλον οι διαπλεκόμενοι άφησαν τους καρχαρίες και έπιασαν τα ψαράκια. Όχι ότι δεν θα έπρεπε ….και φυσικά θα έπρεπε, αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όχι από τα λέπια.
Και όπως είπαμε ..ενώ άρχισαν να μιλάνε για τα εξοπλιστικά και οι μίζες άρχισαν να φαίνονται και μάλιστα οι άμεσα εμπλεκόμενοι είναι μεγάλα στελέχη της Ελληνικής πολιτικής και πρώτοι στην λίστα αυτών που έστησαν την όλη δουλειά και αρχηγοί της διαφθοράς, οι Γερμανοί, που καρπώθηκαν δις ευρώ από αυτές τις δουλειές, έρχεται η επίθεση στο σπίτι του πρέσβη και ίσως αρχηγού του κράτους που έφερε την διαπλοκή στην χώρα μας και χάρισε την παράνομη ευημερία σε αυτούς ..όπως τότε το 40-45 που κατέστρεψαν την χώρα και δεν πλήρωσαν τίποτα ενώ μετά με τα ληστευμένα χρήματα του Ελληνικού κράτους που τους χαρίστηκαν έχτισαν την μεγάλη Γερμανία, με Έλληνες μετανάστες.. Γιατί μην μας πούνε ότι δεν ήξεραν στις πρεσβείες για τα βρώμικα παιχνίδια της διαφθοράς που έπαιζαν οι διάφορες εταιρείες τους; Δεν είμαστε και αφελείς.
Μια τέτοια επίθεση προκαλεί πάντα την συμπάθεια προς τα θύματα, που όμως είναι οι μεγαλύτεροι θύτες της Ελληνικής κατάντιας και της σαθροποίησης της Ελληνικής κοινωνίας.
Φυσικά οι Γερμανοί, δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησαν τέτοια μέσα.
Το 41- 45 άφησαν πίσω τους 700 χιλιάδες νεκρούς στην πατρίδα μας και αφού αυτοκαταστράφηκαν από την υπεροψία τους και την ηλίθια άρρωστη εμμονή τους στην Γερμανία υπέρ πάντων όλων …αλήθεια πως αυτός ο λαός που μετρά ιστορία από το 1500 μ.Χ , και μετά, ενώ πριν ήταν τσίτες πάνω στα δέντρα και στις σπηλιές μπορεί να είναι και ο υπέρτατος λαός, αυτό πρέπει να μας το εξηγήσουν. Στην υπόλοιπη ιστορία προξένησαν δύο παγκόσμιες καταστροφές και μετά κλαιγόταν να μην πληρώσουν τίποτα.
Αυτός λοιπόν ο ληστρικός και βάρβαρος λαός ήρθε σήμερα να ξανακλέψει το βιός των Ελλήνων που πολλοί το απέκτησαν με σκληρή δουλειά στις φάμπρικες της Γερμανία, στα ανθρακωρυχεία του Βελγίου και σε πολλά μέρη αυτής της γης; Όπου οι ίδιοι πίναν μπύρες και ήταν επιστάτες, ενώ με τα χαρισμένα δάνεια και τις μη πληρωμένες αποζημιώσεις και τα κλαψουρίσματα για οίκτο, έφτασαν να γίνουν και οι κατακτητές. Δεν μπορείς όμως να είσαι κατακτητής όταν το μυαλό σου είναι πιασμένο από εμμονές και αρρωστημένες ιδέες. Αλλά για να είσαι κατακτητής πρέπει να έχεις στόφα …και όχι θρασυδειλία χαρακτηριστικό αυτού του λαού…… δείτε πως εξαφανίστηκαν οι περήφανοι Ες-Ες για να κρυφτούν από την δικαιοσύνη ..Σαν τους αρουραίους και τα φίδια μέσα στις τρύπες γιατί δεν μπορούσαν απλώς να δεχτούν, ούτε την αρρωστημένη φαντασίωση τους, ενώ και σήμερα πολλοί απόγονοι τους ντρέπονται για τα κατορθώματα των προγόνων τους .…
Δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας, που να ντρέπεται για τα κατορθώματα των προγόνων του; Ίσως να ντρεπόμαστε τώρα για την κατάντια που μας έφεραν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας με την ανέχεια αυτών των υπεροπτών.
Αν οι Γερμανοί πλήρωναν αυτά που έπρεπε στην Ευρώπη, που κατέστρεψαν δύο φορές, σίγουρα θα ήταν για πολλά χρόνια δούλοι και υπόδουλοι, γιατί σε όλα τα χρόνια δούλεψαν μόνο για την καταστροφή των άλλων. Αν πάρουμε και την ψυχική αποκατάσταση τότε δεν ξεχρεώνονται με τίποτα. Και όμως αυτοί το βιολί τους …αφού κατέστρεψαν, μίζαραν, και έκλεψαν ..θεωρούν εαυτούς ως η υπέρτατη φυλή που υποστηρίζει την ηθική και την άξια. Άξια σε τι; Αυτό ας μας το εξηγήσουν; Στην τεμπελιά, στην ασυδοσία, στον εγωισμό, στην διαφθορά, στην κλεψιά, και στην λεηλασία των άλλων; .. Αυτά σε άλλες εποχές γράφονταν στην ιστορία, ως η κάθοδος των βαρβαρικών φυλών που λεηλατούσαν τον πολιτισμένο κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανικές εταιρείες διώκονται για σκάνδαλα διαφθοράς σε όλη την Ευρώπη …ναι αυτήν που κατέστρεψαν δύο φορές οι Βαρβαρόφερτοι Γερμανοί …..και συνεχίζουν, μόλις λίγο κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους ή μάλλον να τους στήσουμε στα πόδια τους. Άρα οι βαρβαρόφερτες φυλές κατέβηκαν στην Ευρώπη του πολιτισμού 2 φορές με τους παγκοσμίους πολέμους και αφού λεηλάτησαν και άφησαν πτώματα και στάχτη, ξανάρχονται μετά, αφού τους χαρίστηκαν τα λεφτά των αποζημιώσεων ή μάλλον δεν τους χαρίστηκαν αλλά παραδόξως και με αυτήν την κατάσταση μερικοί πολιτικοί μας, ούτε καν σκέφτονται να τα διεκδικήσουν και δεν εξηγούν τον λόγο. Ενώ είσαι σε τέτοια κρίση, σου χρωστάν τρις ευρώ και βγαίνεις και χαμένος ..πως θα το λέγανε αυτό …κάποτε… ίσως εθνική προδοσία;
Υ.Γ. Σίγουρα το τρομοκρατικό χτύπημα είναι καταδικαστέο …αλλά ίσως αποτελεί και προβοκάτσια τώρα που αποκαλύπτονται και οι μίζες όπου καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι Γερμανοί ..εκτός αν πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη γιατί αφήσαμε να σκοτώσουν μόνο 700 χιλιάδες Έλληνες το 40-45 ενώ κατακλέψανε όλον τον χρυσό και καταστρέψανε όλη την χώρα …μας χρωστάνε τρις ευρώ και δεν τους χρωστάμε μια …..ενώ με τις μίζες πρέπει να επιστρέψουν και άλλα ..τα κλαψουρίσματα ξανάρχισαν όπως μετά το 45..όπου τρέχανε να κρυφτούν σαν τα φίδια μέσα στις τρύπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου