bara

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κι όμως είναι οδυνηρό,να μην κάθεται κανένας στο σκαμνί για Εθνική Προδοσία

ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
e-mail: panosmandalos@yahoo.gr.
Οι δηλώσεις του Ολι Ρεν δεν μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα, αφού το είχαμε γράψει πολλές φορές για την λεηλασία του Ελληνικού λαού από την Γερμανική λαίλαπα για 2η φορά στα τελευταία πενήντα-εξήντα χρόνια. Μια λεηλασία που έγινε για να σωθούν τα δικά τους οικονομικά τερτίπια και φυσικά οι δικές τους οικονομίες.
Είχαμε γράψει το 2011, ότι με το μνημόνιο έγινε το μεγαλύτερο ξέπλυμα μαύρου χρήματος αφού τοκογλυφικά δάνεια ιδιωτών πέρασαν σαν χρέος στους ισολογισμούς των κρατών βάζοντας στην μέση την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Και φυσικά η τοκογλυφία δεν πληρώνεται αλλά καταδικάζεται.
Ένα ΔΝΤ που, από όπου πέρασε άφησε πίσω του καταστροφή και καμένη γη.
Οι τροϊκάνοι στα πέντε χρόνια που γνωρίζουμε την δράση τους έχουν ανακοινώσει πολλές φορές ότι η συνταγή που ακολουθούμε είναι λάθος και ότι δεν θα βγάλουν καρπούς οι θυσίες του λαού αφού είναι λάθος η μεθοδολογία και η οικονομική τακτική που ακολουθητέε. Και όμως όλες οι κυβερνήσεις συνέχισαν αυτόν τον καταστροφικό κατήφορο από το 2009 που θα φέρει και την τελική πτώση, αν συνεχιστεί.
Και φυσικά η στυγνή ομολογία του Όλι Ρεν. Θυσιάσαμε έναν λαό…10 εκατομμυρίων ..εκτός των εκλεκτών μας τυφλών υπαλλήλων για να σώσουμε τις Ευρωπαϊκές ιδιωτικές τοκογλυφικές τράπεζες, κάνοντας ένα άλλο έγκλημα. Βάζοντας σε κίνδυνο όλον τον Ευρωπαϊκό κόσμο, σε όφελος των ολιγαρχών. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή σε περίπτωση πτώχευσης του Ελληνικού κράτους την νύφη θα την πληρώσουν όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και φυσικά οι τοκογλύφοι τα πήραν και έφυγαν.
Θυσιάσαμε έναν λαό ..όπως στην δημοφιλή τακτική των Γερμανών ..το 40-45 θυσίασαν τους Εβραίους για να κάνουν πόλεμο ..μόνο 5 εκατομμύρια κόσμος ..σήμερα οι Έλληνες ….αύριο κάποιος άλλος, ..και δεν μιλάμε για άτομα αλλά για λαούς….10 εκατομμύρια και κάτι κόσμος για να σωθούνε οι Σώροι, Μωροί, Αμπράμοβιτσ και λοιποί έξυπνοι, που ενώ το 90-91 ήτανε σε κομουνιστικά καθεστώτα και ολιγάρχες του κουμμουνισμού σε λίγες νύχτες βρέθηκαν να σκορπούν εκατομμύρια και κανείς δεν βγήκε να τους ελέγξει από πού προήλθαν τα λεφτά …Εξ άλλου οι μίζες καλά κρατούν και η ομερτά επίσης.
Ακόμα χειρότερα ο Βρετανός ευρωβουλευτής είπε μια αλήθεια ….στην Ελλάδα κυβερνά η Νο Democracy, καθότι τίποτα δεν περνά από την βουλή που φυσικά παραμένει για να υπάρχει και να πληρώνουμε 300 που πάνε να μας ξεπουλήσουν διατηρώντας όμως ατ δικά τους προνόμια.
Σε όλες αυτές τις δηλώσεις σιωπή ιχθύος. Ενώ θα έπρεπε αμέσως, οι δικοί μας κυβερνώντες να πούνε έως εδώ. Τέλος η κοροϊδία. Και όμως τίποτα. Νο Democracy, πλήρης σιγή. Καμία δήλωση για ευθύνες. Γιατί μέχρι το 2009 φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και γιατί η επόμενη κυβέρνηση από το λεφτά υπάρχουν μας έριξε στα δόντια του κροκοδείλου χωρίς να σκεφτεί καθόλου τον λαό που την εξέλεξε. Και γιατί, ενώ μετά το ΔΝΤ και όλοι οι οικονομολόγοι, δήλωναν ότι η συνταγή είναι λάθος, εμείς εξακολουθούσαμε να την τηρούμε και την τηρούμε ακόμα χωρίς καμία αντίσταση.
Μήπως θα έπρεπε να αποδοθούν ευθύνες στις κυβερνήσεις πριν το 2009 και πριν το 2004 που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση, Μήπως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην κυβέρνηση που έριξε την χώρα στο μνημόνιο το 2009; Οι ίδιοι οι αξιωματούχοι παραδέχονται ότι έγιναν λάθος συντελεστές και φουσκώθηκε το έλλειμμα. Μα αυτό το λάθος στοίχισε σήμερα ζωές ανθρώπων και κακουχίες πολλών. Και όμως κανείς δεν μιλά και κανείς δεν διαμαρτύρεται. Μόνο ότι μας πούνε.
Πάντως είναι λυπηρό, να έχουμε την προεδρία, να είμαστε στο ευρωκοινοβούλιο και να μας πετάν κατάμουτρα.. σας πουλήσαμε ……και εμείς τίποτα …Ίσως θα έπρεπε να πούμε και ευχαριστούμε ..ίσως λέω, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, για την τιμή να μας ξεπουλήσουν, γιατί ούτε για πούλημα κανονικό πρόκειται, αλλά για ξεπούλημα…….
Εμείς απλώς αναφωνήσαμε ..περάσαμε δύσκολα ..αλλά ανακάμπτουμε …….εσείς ας καλοπερνάτε …….αλλά η ανάκαμψη είναι δεκαετίες μακριά ..αφού η παραγωγή είναι στα τάρταρα και το χρέος στα ύψη ….ενώ η φοολογία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για οτιδήποτε και μάλιστα το χρέος είναι σε διπλάσιο αριθμό ποιο ψηλά από όταν μπήκαμε στο μνημόνιο ..Με τρίτο μνημόνιο, που σύντομα έρχεται, η ανάκαμψη θα έρθει σε εκατονταετίες ..όταν θα έχουν ξεπουληθεί και τα εγγόνια μας …συγχαρητήρια… έως τώρα είχαμε πετύχει να μας χλευάζουν σαν λαό και να μας λένε τεμπέληδες ..σήμερα «οι τεμπέληδες» παραδέχονται, ότι ταΐζουνε όλη την Ευρώπη …και εμείς υποφέρουμε και όμως καμία φωνή καμία αντίδραση ..ένα άλλο σαξές στόρι ..με στόρι από Σόδομα και χωρίς Γόμορρα …μόνο σοδομισμό και πόνο ……..μπράβο σας πάλι πετύχατε να ξευτιλίσετε έναν λαό που ταΐζει όλη την Ευρώπη ..φαίνεται ποιοι είναι οι τεμπέληδες και ποιοι οι δουλευταράδες ….και οι τεμπέληδες πάνε με τους τεμπέληδες ..όπως αυτοί που λυμαίνονται χρόνια τώρα την εξουσία ..η μόνη δουλειά ..να αλλάζουν κόμματα και να πετάν αρλούμπες…… εδώ κόκορες και στα αφεντικά τους κότες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου