bara

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δήμος Ορεστιάδας|Τόπος Να Ζω

Περιοδεία συνδυασμού σε Σάκκο, Καβύλη, Στέρνα, Πύργο, Λεπτή, Βάλτο και Φυλάκιο
Η Υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» Μαρία Γκουγκουσκίδου με συμμετοχή των μελών του συνδυασμού «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» πραγματοποίησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου περιοδεία στις περιοχές των Τοπικών Κοινοτήτων Σάκκου, Καβύλης, Στέρνας, Πύργου, Λεπτής, Βάλτου και Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση του συνδυασμού με τους δημότες αναδείχθηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας στις παραπάνω περιοχές του Δήμου. Για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε την εγκατάλειψη που υφίστανται οι κοινότητες και οι κάτοικοι μέσα από τις έντονες διαμαρτυρίες τους για την υποβάθμιση της καθημερινότητας τους, που βιώνουν στους τομείς της καθαριότητας, της συντήρησης των χώρων άθλησης και πρασίνου, της έλλειψης φωτισμού καθώς και την ταλαιπωρία που υφίστανται από την ανεπάρκεια του συγκοινωνιακού δικτύου που καθιστά ακατόρθωτη την μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και την πρόσβασή τους στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.
Στις δραματικές εκκλήσεις των κατοίκων για άμεσες λύσεις, παρουσιάσαμε τις προγραμματικές μας προτάσεις. Δεσμευθήκαμε ότι ΜΑΖΙ θα δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον για την πόλη μας και τη ζωή μας! Να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει!
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ»
ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου